Sa ei ole sisse loginud.
Viimasel ajal ei ole keegi minu pilte hinnanud, aga huvitaval kombel muutus iseeenesest pikka aega püsinud keskmine hinne madalamaks. Millega see seotud võiks olla?
Eemal
kindel, et keegi pole kommind? Kui lähed Avaleht -> Minu konto -> Viimased kommid minu piltidele, siis kas sealt ka ei näe mõnda uut kommi? (ma olen vahest ise avastanud, et mõned kommid juurde tuld mida pole tähele pannud). Kui ei, siis viide sellele, et Marko midagi teeb
Eemal
Kindel jah, viimase 30 päeva jooksul komme pole. Ju siis miskit toimub vaikselt.
Eemal
See on uus featuur, mis karistab neid, kes pilte ei lisa
Eemal
Ei ole???
Eemal
On ikka, mida rohkem pilte hetkel üleval on, seda karmimalt karistatakse keskmise langemise näol, kui uusi ei pane. Ma panen nüüd lõppu 3 naerukat, et sa aru saaksid
Eemal
3 naerukat on ikka liiga vähe, ma pakkisin oma seljakoti juba kokku, homme lähen uusi pilte tegema.
Eemal
Eemal
aga miks ta ikkagi langes niimoodi iseeenesest?
Eemal
Eemal
Ok, selge siis!
Aga pildistama lähen ikkagi
Eemal
toruonu kirjutas:
kindel, et keegi pole kommind? /.../ Kui ei, siis viide sellele, et Marko midagi teeb
Et siis Markol midagi plaanis ? Räägi meile ka . Üldse, kuidas seda keskmist siis praegu ikkagi arvutatakse ...?
Eemal
ma ei tea, et midagi plaanis on lihtsalt kui toimub midagi müstilist, siis saab see vaid Marko olla
Eemal
Ma arvan et Svenil on õigus, et Viigika hinded kadusid automaatselt ära ja sellega ka muutusid piltide keskmised hinded.
Eemal