Sa ei ole sisse loginud.
Kuna su email on salastatud, küsin läbi foorumi. Ostsid vist Sigma 10-20-ne. Kuda on? Teravus jne.
Eemal
nii huvi pärast küsin, et sa alari ikka tead, et võid minna suvalise käpa pildi alla ja klikata sellel ümbriku laadsel ikoonil ning siis kirjutada sinna pika romaani ning siis looduspildi megamootor imeliste keerdkäikude abil toimetab selle käpani?
Eemal
Ehh, täitsa loll jah. Kuda ma sellepeale ei tulnud? Pole neid ''ümrikuid'' kunagi kasutanud. Aga tegu on tehtud, enam ei saa midagi parata:)
Eemal
Mis ma oskan öelda. Mul pole kunagi paremat lainurka olnud - ple laidusõnu väga. Teravus .. päris 10mm peal venitab servad iva uduseks tundub. Natuke vinjetib ka aga see on nii vähe, et raw-konverteris saab kergelt lahti. Võrreldes 18-55 kit opjektiiviga on ikka põgusal pildi vaatamisel märgata, et erinevast klassist objektiivid. Kui 10mm natuke kitsamaks keerata siis joonistab detaili küll väga hästi.
Moonutustega on nagu on ... 10mm on see paratamatu - pead arvestama, et esiplaanil midagi pildi serva ei jääks.
Nagu Kaups ütles:"Pildilt jääb mulje nagu sul oleks ameerika pliit köögis"
Viimane maastik @10mm
Tegelt ma ei tahaks väga palju kommenteerida - pole veel tunnet kätte saanud selle objektiiviga - alles mõned korrad ette keeratud.
PS .. siit lehelt peaks olema ka võimalik e-posti aadressi näha kui oled sisse loginud
Eemal
Eemal
Musikäpp kirjutas:
Mis ma oskan öelda. Mul pole kunagi paremat lainurka olnud - ple laidusõnu väga. Teravus .. päris 10mm peal venitab servad iva uduseks tundub. Natuke vinjetib ka aga see on nii vähe, et raw-konverteris saab kergelt lahti. Võrreldes 18-55 kit opjektiiviga on ikka põgusal pildi vaatamisel märgata, et erinevast klassist objektiivid. Kui 10mm natuke kitsamaks keerata siis joonistab detaili küll väga hästi.
Moonutustega on nagu on ... 10mm on see paratamatu - pead arvestama, et esiplaanil midagi pildi serva ei jääks.
Nagu Kaups ütles:"Pildilt jääb mulje nagu sul oleks ameerika pliit köögis"
Viimane maastik @10mm
Tegelt ma ei tahaks väga palju kommenteerida - pole veel tunnet kätte saanud selle objektiiviga - alles mõned korrad ette keeratud.
PS .. siit lehelt peaks olema ka võimalik e-posti aadressi näha kui oled sisse loginud
Minu poolt samad sõnad kasutan ise ka samat objektiivi.
Eemal
musikäpp kle kuidas sa selle pildi tegid http://www.musikapp.pri.ee/index.php?showimage=91
kasutasid mingeid põnevaid filtreid ?
Eemal
kui tohib küsida mis see säri olla võis? ma proovisin ka ükskord tähti pildistada säritasin kuskil 45 minutit ja ainult üks täht jäi triibuna näha. ma lootsin küll et jääb ikka niipalju nagu ma neid nägin aga ei.
Eemal
Kuuvalgus teeb imesid. Kuuta öödel läheb säri tõesti müstiliseks, kuid kui on klaar ja selge täiskuu öö, siis on vaatepilt võimas. Üks äärmiselt nauditav pilt Käpalt, mida olen juba mitmeid kordi nautimas käinud.
Eemal