Sa ei ole sisse loginud.
täname jah, hakkame aga õnnitlusi vastu võtma mulle endale tundub, et mina alustasin piltide laadimist ja Sven kommenteerimist juba 12.11.2004
Esimene siia portaali laetud ja jäetud pilt on muide selline
http://www.looduspilt.ee/?page=pilt&id=2
Tegin selle, kui käisin sõbraga Virtsus, nimi on all seepärast, et see oli mu galeriis kunagi üleval ja seda oli võimalik teoreetiliselt postkaardina saata. Ma ise arvan, et esimese portaali pildi kohta pole väga vigagi...olen hullemaidki aja jooksul näinud ;D (kesse ikka koera saba kergitab kui.... )
Eemal
Ah, aeg läheb nii kiiresti, alles nagu oli sünnipäev :p
Palju õnne looduspilt.ee !
Eemal
indeed Teine sünnipäev juba millest saab osa võetud Õnne
Eemal
Kuigi peaks vist ka õnne soovima, ütlen hoopis tõsised tänusõnad Svenile, tänu kelle tõsisele tegutsemisele adminnimise (ja ka kommimise) poolel on siin veel inimesi seda teist sünnipäeva vastu võtmas.
Eemal
Nojah, mul polnudki meeles aga vähemalt tõstsin klaasi küll ja võtsin ette kommenteerimise/hindamise, no olgu siis seegi vähemalt Looduspildi terviseks. PS ja kingituse saab hiljem
Eemal
mina olen oma esimese pildi juba 22.11.2004 saatnud aga igatahes - palju õnne kõigile ja tänud tigekullidele, et selle asja tookord üldse ette võtta viitsisite..
Eemal
Eemal
Palavad õnnesoovid minugi poolt...tänud tegijatele...jätkake samas vaimus...
Eemal
Aitäh kõigile! Minu poolt tänusõnad kõigile kasutajatele ja loomulikult ka Markole ja Kristole. Uueks aastaks soovin taseme tõusu!
Eemal
Õnnitlused minugi poolt ja edu edaspidiseks
Eemal
Palavad õnnesoovid tigekullidele,..uskumatult hästi olete Looduspildi üles ehitanud, minul, kui algajal jääb vaid üle kahetseda, et kus ma varem olin ?
Eemal