Sa ei ole sisse loginud.
mehed/naised, kas ma ainuke kellel vasakpoolne lumine looduspilt oma loomadega ei jookse parempoolse suvise värvigammaga kokku. Umbes Reeglite lingi kohal on kontrastne üleminek. Proovisin Shift+Refresh, mis teeb refreshi ilma cacheta ja ikka sama...
Eemal
Eemal
Mul ka sujuv.
Eemal
Täitsa OK mul ka. Ma arvan, et toruonu, sul endal mingi kala kuskil
Eemal
mul on siuke tunne juba pikemat aega, et toruonul on oma isiklik internet mida ta updateb kord poole aasta jooksul - toruonu: nüüd on aega jälle update teha ...
... muide see lumine päist tekkis juba mõned nädalad tagasi - lihtsalt teadmiseks sulle (:
Eemal
toruonu pidas nädalavahetusel oma suurt juubelit kõva läbuga niiet selles osas ei garanteeri midagi aga peaks mainima, et see fenomen tekkis täna kuigi lumepilti nägin selle esimesest päevast (tõsi peale forced refreshi). Aga et teised ka usuks, siis väike screen capture:
ja olen mitu korda refreshida üritand...
Eemal
no metsa... passisin just 5 minutit kuni Safari cache tühjendas ... JA NO RAISK IKKA ON SAMA mul pole enam cache millest ta seda võtta saaks... kookisin siis saidi koodist mõlemad pildid välja ja no on erinevad. Hetkel lähen magama sest päevatööst juba tüdimus ja uni, kuid hommikul tõmban wget-ga mõlemad pildid alla ja vaatan mis siis tulemus on wget-l ometi cache pole
Eemal
hoiad kõikvõimalikud ctrl+shift klahvid all kui refreshad ka otse pildile http://www.looduspilt.ee/taust/header.jpg
?
Eemal
ei kasuta proxiesid kuna vihkan tulemust, ISP meil siin midagi käppa vahele ei lükka... a no mul kurask pole täna ka aega asja investigeerida niiet kui ikka veel sellisena paistab nädala lõpu poole, siis uurin
Eemal
toruonu, huvip2rast v6iks kellegagi v6rrelda, et kas need sulle kohaletulnud failid on ikka samad, mis teistel?
Eemal
ahaa .. sul on mac, right?
header.jpg on v2rviprofiiliga (sRGB), logo.jpg on ilma, ehk asi sellest?
Eemal
toru, safari apdeit oleks ilmselt abiks. ma võrdlesin praegu kahe maci peal, üks neist on iidamast-aadamast softiuuenduseta, teine apdeiditud. esimese puhul avanes täpselt sama pilt mis sul, teisega oli ihan kunnossa.
Eemal
Hmm... ainsad updated mida ta mulle pakub on iTunes ja X11 Kumbki ei tohiks safarit mõjutada. Jooksen 10.4.8 peal... Aga jah äkki see profiili puudumine ongi point. Äkki käpp viskab profiili külge ja asendab (ei tohiks teistele midagi muuta)
Eemal
hmmm.. ma pole veel ise 100% mäkile üle läinud, aga mäletan mingit ammust juttu, et ühel hetkel hakkas safari netipiltide värviprofiile tunnistama ja neid õigesti näitama. otsi see option üles ja proovi kuidas näitab kui see maha võet näiteks. (pole praegu õuna taga, nii et ei saa ise proovida..)
Eemal
ehk mida ma öelda tahtsin, oli see, et seda optionit näppides peaks kohe selge olema, kas asi on profiilides.
Eemal
ehh mina küll kuskil safari settingutes seda optionit ei leid...
Eemal
Eemal
nonii, pole midagi müstika. Millibelli tehtud katseleht kus sRGB profiil külge lükatud andis korraliku tulemuse. Sellest järeldame, et profiili puudumine on puuduvaks asjaoluks. Ehk siis äkki käpp viskab profiili külge logo.jpg-le.
Eemal
ma ka ma just avastasin et ma olen osadele oma enda piltidele unustand kaasa panna luitund näevad välja teised
Eemal
ahjahh, ma nüüd enda õuna tagant vaatan ka, et täpselt sama jama mis torul
Eemal
Marko: mitte vilets süsteem vaid me uurime kõike viimse detailini
Eemal