Sa ei ole sisse loginud.
Sven äkki oskad öelda kas oled Kristiines õhtupoole. Töölt ei saa ju kuidagi minema keset päeva. Tuleksin kah jaole.
Eemal
korjasin just enda oma ära kristiinest. autogrammi võtan metsas
Eemal
Ise pole lähiajal kohe üldse Tallinna poole tulemas. Kannaks 250 EEk üle ja siis?
Kui ise kuskile suuremasse linna isejärgi tulla ei saa? Olen ise nõus postikulu maksma, palju ta ikka suurt läheb (50.-?)
Hiiumaale...
Või on juba odavam, kergem osta kunagi hiljem kuskilt poeleti akudu?
Eemal
Kandsin kogemata 500 üle, võtan siis ühe raamatu veel, kokku 2
Eemal
Ehk siis homme võib tulla mingil hetkel õhtupoole Kristiinesse ja saab raamatu kätte? Endal on töölt veerand tundi Kristiine keskusesse jalutamist niiet kui täpsem aeg teada oleks siis tuleks ja suruks autoril käppa .
Eemal
Nime järgi jah. Raamatud saab kätte dokumendi ja nimekirja alusel.
Nimed lähevad kirja ülekande sooritanud nimedena. Praegune seis on järgmine:
Inga Sõelsepp
Imre Kuuskmann
Mati Tint
Meelis Kivirand
Tarmo Kõlli
Janek Laanemäe
Harri Tali
Peeter Teedla
Leena Gerz
Kaupo Kalda
Kristo Keevend
Arvo Ermos
Romeo Koitmäe
Erko Hansar
Mario Kadastik
Tellimine läheb lukku homme kell 12.
Kristiinesse allkrjastama jõuan ilmselt kella 18 paiku. Midagi lubada praegu ei oska millal täpsemalt.
Eemal
Eks sul vist seal läheb mingi tunnike ära nende allkirjastamistega niiet kuskil 18-19 vahel tasub kohale laekuda siis
Eemal
Aga, kui mul ei ole võimalust nüüd päris kohe tulla/maksta, kuid allkirjastatud varianti tahaks. Raha saaksin järgmise nädala alguses kanda
hiljemalt teisipäeval.
Eemal
Asi on selles, et ma tellin homme lõuna ajal Varrakust lisaportsu raamatuid, mis lähevad allkirjastamisele. Ülejäänud lähevad müüki. Tulema ei pea homme. Võid järgi minna siis, kui ise tahad. Maksmise osas ma järeleandmisi ei tee. Kehtigu kõigile samad reeglid.
Eemal
Palju õnne kauni üllitise eest!
Jään põnevusega signeeritud eksemblaari ootama!
Tauno
Eemal
Tellisin ka ühe, tänud ette
Eemal
Kas keegi väiksem "korraldaja" (peale Sven Z, kel pole nii kiire) ei oleks nii lahke ja tore ja ostaks ühe eksemplari (autogrammiga) algul oma kulude eest ja saadaks hiljem mulle postiteel? postikulu, ja loomulikult 250 raha tagasi! või muud varianti...
Tõsiselt, ette tänades!
Eemal
Sven Z. kirjutas:
Asi on selles, et ma tellin homme lõuna ajal Varrakust lisaportsu raamatuid, mis lähevad allkirjastamisele. Ülejäänud lähevad müüki. Tulema ei pea homme. Võid järgi minna siis, kui ise tahad. Maksmise osas ma järeleandmisi ei tee. Kehtigu kõigile samad reeglid.
Okidoki, sain isegi leidsin isegi võimaluse, kui läbi Sampo panga.
Korraldus viiakse täide homme 22.11, loodan väga, et nad teevad selle kohe hommikul ära.
Eemal
Üks raamat, kui võikalik siis autogrammiga ja Tartus tahaks kätte saada.
Raha sai teele. Loodan et raha jõua enne lõunat. Ei tahaks pangaviivituste pärast võimalust maha magada.
Eemal
Kõigepealt palju õnne raamatu ilmumise puhul!
Sooviksin siis ka ühte autogrammiga eksemplari Tallinnast, kandsin just raha üle.
Nagu aru saan, saab selle ükskõik mis ajal (mitte vaid täna) Varraku poest Kristiines kätte?
Suur tänu!
Eemal
Cameda, ega selle kiire asjaga siis nii kiire nüüd ka pole. Raamat jõuab ju kohe-kohe poelettidele üle terve meie kauni vabariigi ja pealekauba veel sama hinnaga, ja usun, et Sven on nõus raamatu ka mõnel teisel ajahetkel signeerima, näiteks kokkutulekul.
Eemal
Tervist. Soovin ka ühte eksemplari sellest raamatust(kindlasti suurepärane) Tartus. Kuidas üleandmine toimuma hakkaks?
Viimati muutnud Kivipallur (20-03-2011 18:05:45)
Eemal
harri kirjutas:
Cameda, ega selle kiire asjaga siis nii kiire nüüd ka pole. Raamat jõuab ju kohe-kohe poelettidele üle terve meie kauni vabariigi ja pealekauba veel sama hinnaga, ja usun, et Sven on nõus raamatu ka mõnel teisel ajahetkel signeerima, näiteks kokkutulekul.
(mul ei millgei pärast "Tsiteerimine" võimalus ei tööta)
Hind sama ja nime saab ka hiljeem.
See oleks küll väga hea!
Eemal
Ka mina võtaks otse autorilt koos autogrammi ja pühendusega!
Eemal
Kõik tallinlaste raamatud jäid nüüd Kristiinesse omanikke ootama.
Eemal
Aitähh Sven. Homme lähen järgi.
Mulle väga meeldib, kui fotoraamat on koos autogrammiga.
Kalju Suur sokutas mulle niimoodi enda 2 raamatut, kuid võtsin need rõõmuga vastu :p
Eemal
Ma olen nüüd segaduses. Kas kätte saab Varraku kirjastusest või mingist kindlast poest ?
Eemal
maxic kirjutas:
Ma olen nüüd segaduses. Kas kätte saab Varraku kirjastusest või mingist kindlast poest ?
Mina sain aru niimoodi, et Varraku poest Kristiine keskusest.
Eemal