Sa ei ole sisse loginud.
Hea meelega ostaks kah otse autorilt.
Eemal
Üks ka minule palun, aitähh!
Eemal
Loodan, et sellele raamatule järgneb veel palju kvaliteet teoseid mis süüvivad loodusfotograafia sügavustesse.
Igatahes palju õnne sõber.
Eemal
Kui on võimalik otse osta (ja autorile kasulikum olla) siis soovin soetada 2 tükki. Muidu peab poodi minema ja kes see enne jõule ikka poes tahab käia .
Eemal
ai-ai-ai Sven, vahva üllitisega hakkama saanud, seda raamatut tahan mina oma käes näha ja oma riiulisse selle panna, et siis ostaks otse autorilt ja kohe kaks tükki, ja kui magus veel autogrammiga oleks!
Eemal
Aitäh meeldiva vastukaja eest!
Trükitud on Greifis ja kirjastajaks on Varrak.
Hinda ei oska öelda.
Ma jätaks selle tellimiskuulutuse veel kolmapäevani avatuks ja siis küsin hinda.
Praegu on nimekiri selline:
Tiina
Kristo42
vtl
prot
Harry33
tommy
TanelV
Nyy - 3
Kolleeg
mari
Cameda
klm76
Kolumats
ALY
kaups
maxic
JaneK
Tammik
zutnop - 2
aavo13 - 2
Kokku: 24
Päris korralik pakk. Peab mõtlema kuidas kättesaamist korraldada.
Eemal
No egas ma ka, siis kehvem pole.
Sooviks ka ühtlasi allkirja:)
(kui hind taevasse ei küündi):
Eemal
Sa oled juba nimekirjas Ja kõik nimekirjas olijad saavad ka autogrammi.
Eemal
Sven, pane mulle teine eks veel!
Eemal
Koos autogrammiga siis mulle ka, palun, üks raamat.
Eemal
Sven, palju õnne! Palun mind ka ostjate nimekirja lisada. Ja veel - kas kirjastus esitlust ei tee? Mul on "Varrakuga" kogemus, et esitluse hind on omahinnale lähedasem ja erineb siiski mõnevõrra "Varraku" oma poe hinnast (mis küll omakorda on odavam raamatupoodide hinnast). Kui nad esitlust ei tee, siis küsi endale (meile!) sealt raamatuid ostes vähemalt esitluse hinda! Tallinlastele - "Varraku" oma pood asub Pärnu mnt. endises Ajakirjandusmajas, sealsamas, kus kirjastuski.
Eemal
Soovin ka ühte raamatut, eriti hea oleks kui lausa autogrammiga .
Kättesaamisega on selline lugu, et võib ju teha autoriõhtu, kus inimesed saavad autoril käppa suruda ja mõne hea sõna ütelda .
Eemal
Eemal
Sven õnnitused mingi poolt...ma paneks ennast ka autogrammiga raamatu sooviate nimekirja
Eemal
Kuusk kirjutas:
Sven õnnitused mingi poolt...ma paneks ennast ka autogrammiga raamatu sooviate nimekirja
Tahtsin ikka öelda et õnnitlused minugi poolt
Eemal
Palju õnne, Sven! Palun mulle ka üks raamat.
Eemal
Mees on meheteoga hakkama saanud. Sven, õnnitlused ka minu poolt! Varraku fototrükikvaliteet on enda kogemuste põhjal nii hea küll, et julgen kohe praegu 4 tükki küsida ning autori allkiri teeks asja tõesti ka erilisemaks.. Mu loodusesõpradest vanematele on fotograafi enda poolt alla kirjutatud teos tõeliselt hea kingitus. Aitäh : )
Eemal
Eemal
Tore, et ka selliseid raamatuid meil siin ilmub:)! Õnnitlen! Paneks ka ühe raamatu kinni, kuni veel jätkub.
Eemal
Kuhu kanti see hind enamvähem tuleb? Kui teaks siis vb võtaks ka ühe autogrammiga raamatu
Eemal
Mulle ka palun üks.Kui veel võimalust on.
Eemal
Õnnitlused minugi poolt. Sooviks ka ühe koos autogrammiga osta.
Eemal