Sa ei ole sisse loginud.
Tere looduspildi rahvas!
Annan teada, et peagi jõuab müügile minu esimene raamat - "Kohtumisi metsloomadega". Loodetavasti leiate sealt mõne õhtu jagu põnevat lugemist ja vaatamist.
Kindlasti ootan kas siia või meili peale mõtteid ja tagasisidet, mida raamatu vaatamine põhjustas.
Sven
Eemal
Mina ootaks infot, kust osta saab :) Ah siis seal see kollane kits ka. Palju tiraaz?
Eemal
Eemal
Nii kui info laekub, annan märku. Ma sain raamatud täna trükikojast kätte, seega päris homme poodi otsima minna ei saa. Usun, et paari nädala jooksul jõuavad poodidesse ka. Tiraa˛ on 1500.
Eemal
Ma läheks ka kohe poodi, kui teaks, et raamat seal juba ootamas. Ja siis veel oleks palve autorile, et kas saaks kunagi ka autogrammi raamatusse? :p
Eemal
Peab uurima. Ma saan Varrakult endale osta küll. Kui huvilisi on, siis võib koos autogrammi ja pühendusega müüa küll. Palju huvilisi on?
Eemal
Mina olen huviline
Eemal
Kõigepealt õnnitlused raamatu ilmumise puhul!
Ning küsiks, et kui palju umbes orienteeruv hind oleks?
Huvi on suur.
Meeleldi võtaks samuti autogrammiga variandi otse autorilt
Eemal
Kui juba autogrammi ja pühendust ka lubatakse, siis miks mitte osta Svenilt endalt. Ma olen ka huviline
Eemal
õnnitlused!
ja otse autorilt ostmisega päri. mitte sellepärast, et odavamalt saada, vaid sellepärast, et raha raamatupoe asemel autorile jääks ja autogramm oleks meeldivaks boonuseks!
Eemal
Ma olen ka huviline. Parem oleks ja otse autorilt ja autogrammiga
Eemal
Sooviksin 3 raamatut autogrammiga... Suurepärane kingitus loodusfotode nautijatele.
Eemal
Hakka aga heaga juba raamatut juurde trükkima:)
Eemal
alari kirjutas:
Hakka aga heaga juba raamatut juurde trükkima:)
Eemal
vtl kirjutas:
teades, kui palju küsivad poed vahendustasu, annaks sama raha parema meelega otse autorile. teeks mingi ühise raamatumüügi?
Oleneb hinnast ja kvaliteedist, aga huviline ka siin!
Eemal
Oleks kah huviline - kui palju ja kuhu arvele raha maksta ?
Eemal
Pildilt vaadates on sul vist korter raamatuid täis ning kõik ka laiali kistud. Pane see kõige pealmine mulle kõrvale
Eemal
Tagasihoidlikult soovin ka ühte autogrammiga, võib mari kaudu mulle saata.
Eemal
Oleks ka huviline. Hinnast sõltub ka kogus.
Eemal
ja siia ka kindlasti üks.
Eemal
põmst nüüd zacekiraamatupood.ee ja hakka turustama ma ütlen
Eemal