Sa ei ole sisse loginud.
Ega ma siin mingit täpset nimekirja ei pidanudki aga tundub, et keegi Plarakas pole endast märku andnud vist ja Viigimari on ikka lubanud kunagi váhemalt helistadagi.
Eemal
Loe ja imesta. Kanna raha kenasti üle ja ma panen siis posti. Kas postiljon ikka käib sinna ilma telefonideta imekohta:)?
Eemal
Viigimari, Alari kontonumber on ju olemas eelmisel lehel...
Eemal
Vahepeal ühtegi särki ära ostetud pole ja kui naine mõnda tolmulapiks pole teinud siis kaks S-i peaks täitsa olemas olema + üks XS.
Eemal
Viigikas pidaski siis oma sõna..khm-khm.
Eemal
kardan et s jääb mulle väikseks ja m suurust vist pole kah teil
Eemal
Kuule, viigimari, sinu postitused selle teema all pole enam isegi mitte naeruväärsed - nad on vihastavad! Inimesel võib mitte olla telefoni, inimesel võib mitte olla raha, aga tal on alati võimalus MITTE anda katteta lubadusi. Sul ei ole elementaarsetki lugupidamist teiste inimeste vastu. Nii imik sa ju enam ka ei ole, et sellest mitte aru saada?
Eemal
Kuulge rahvas lõpetage see T-särkide jama ükskord ära. Varsti on lumi maas tuleb mõtlema hakata talvemütsi, kinnaste ja salli peale
Eemal
Kas see xs on veel alles? Ma võtaksin oma naisele. Talle minu oma väga meeldis. Palju postiga saatmise eest juurde maksta tuleb?
Eemal
xs alles jah. Nädalavahetusel siirdun Saaremaare muideks.
Eemal
Ma olen ikka tore udu küll. Oleks võinud ju sinu pildi alt lugeda. Asukoht: Tallinn. Ma ise ju ka samas kandis. Mul praegu Saaremaale minekut ei ole, aga saame Tallinnas kokku. Mis päeval sa ära sõidad?
Eemal
Lähen reedel. Helista mulle, lepime midagi kokku.
Eemal
Kas sobib kui helistan kolmapäeval? Neljapäeval on mul võibolla natuke normaalsema pikkusega tööpäev. Kas tel. nr. on see: 5188824?
Eemal
Eemal
Eemal
Eemal
Vau, saidki müüdud! Vaid mõned kuud kulusid
Eemal
et mis Alari, tellid uue laari?
Eemal
miks ta ie peaks, Viigikal ju särk puudu
Eemal
Ah seepärast sa mind siis kuude kaupa jobutasidki, et sul on särk tegelt olemas ja seda ,mille mina tellisin, sul tarvis polnudki. Tore.
Eemal
Ei suuda mina mõista Sind, Viigimari..., usun, et teised ka mitte. Sul pole vähimatki lugupidamist teiste vastu. Ma nõus teise teema all oleva ettepanekuga - selline suhtumine väärib tõepoolest bänni.
Eemal
Praegu näen mina asja lõpetamiseks kahte võimalust:
1. Viigimari esineb siin avaliku vabandusega ja põhjendusega miks ta kasutas pahatahtlikult ära teise inimese heast südamest pakutud heategu, kulutas tema aega ja raha ning ülbitses takkajärgi tema aadressil avalikult;
2. Veel paar kasutajat kinnitavad bänni õiglust sellise käitumise eest ja see bänn ka tuleb.
Eemal
Olen oma arvamuse Viigimarja isiku ja käitumise suhtes välja öelnud 5-ndal selle teema leheküljel. Kõik järgnev on seda ainult võimendanud. Me kõik oleme mingil määral oma aega kulutanud ja, foorumi teemade vastu huvi tundes, olnud ühtlasi sunnitud üle lugema ka kõik "guru" rohked eputamised ja edvistamised. Soovin kohata siin mõttekaaslasi, kellede hulka see inimene päris kindlasti ei kuulu.
Eemal
pean tunnistama, et ei ole varem sellesse särgi-saagasse väga süvenenud. nüüd lugesin siit paar eelmist lehte läbi (lisaks vanemaid teemasid) ja no kamoon! foorumi guru??? minu silmis liigitub rohkem sinna jäljeküti-taoliste hulka, kelle sõnavõttudeta keegi vaesemaks küll ei jää.
Eemal