Sa ei ole sisse loginud.
On välja kuulutatud näiteks www.ilm.ee portaalis. Ainult digi kõlbab seekord , maastikupilti ei taheta(loen nii ridade vahelt välja) ja pilte kasutatakse vabalt ja tasuta MTÜ Loodus ajakirjades ja üritustel. Positiivne on minu arvates, et iga pildi juurde on vajalik lugu kuni 500 tähemärki.
Eemal
Võtaks osa, aga fotokas ei võimalda
Eemal
mercar, millega pildistad?
Eemal
õnneks mu kaamera veab 3000 pikslit välja nii et võtan ka osa.
Eemal
Loomafoto 2006 ühesõnaga, ainult uue nimega.
Eemal
Uurisin pisut tausta korraldajate käest. See ei ole ainult digimeeste konkurss, vaid minusugune filmiraiskaja saab ka osa võtta
Jutt on siis mitte ainult digipiltidest, vaid digitaliseeritud piltidest, mis annavad nõutud pixlid välja.
Eemal
Imbi kirjutas:
mercar, millega pildistad?
Digiseebiga (Olympus 760 UZ)
Eemal
Jah, siis on tõesti probleem, et ei vea välja. Ma esialgu vaatasin, et mul pole ka osalemisega muret, sest pildistan negatiivile. Huvi pärast uurisin korraldajate käst, kas mõeldud oli ainult digipilte ja sain vastuse, et mõeldud on digitaliseeritud pilte. Digitaliseerimisega saan hakkama, suurem mure on tekst pildi juurde
Eemal
No need kellel vaid veidi puudu jääb võivad ju proovida hea kvaliteediga piltide puhul veidi upsize teha. Kui sul serv näiteks 2500, siis 3000 peale pole väga suur upsize.
Eemal
kas sellel võistulusel näeb ka saadetud töid ennem kuskil lehel või ei näe, nagu oli looduse aastafotol?
Eemal
Eks seda ole mingil ajal kuulda...samas võid korraldajatelt uurida.
Saatsin ka mingid pildid suht viimastel päevadel...kuna võistlen sel võistlusel täiskasvanutega, siis eriti midagi head ei oota
Eemal
Kas novi Eesti Loodus on juba müügil või? Pole küll täheldanud teist veel... Valgusta siis tulemusi siin ka, Eesti Looduse koduleht ses osas veel ei aita.
Eemal
Heakene küll:
loomafotode peaauhind: Toomas Sõelsepp
noorte -"- : Imbi Viikberg
taimefotode peaauhind: Tõnu Kesvatera
noorte -"- : Elise Ader
eriauhinnad:
käituv loom: Jaak Põder
noorte -"- : Kunter Tätte
parim väike loom: Jaak Põder
noorte -"- : Imbi Viikberg
aasta lind: Sven Zacek
parim koduloom: Tanel Kalm
noorte -"- : Aleksei Javnašan
parim veeloom: Kaido Haagen ja Rmo Savisaar
noorte -"- : Liis Serk
väike taim: Veljo Runnel
noorte -"- : Maret Gerz
aasta puu: Rainar Kurbel
aiataim: Arne Ader
noorte -"- : Aleksei Javnašan
veetaim: Kaari Saarma
seen: Andres Aruoja
noorte -"- : Ants Tammik
taime ja looma suhe: Hermes Sarapuu ja Andres Ehrenpreis
inimene ja loom: Uku Paal
Eesti Looduse eriauhind: Veiko Belials, Kristjan Herkül, Janar Kull ja Enno Merivee
Sai vist kõik
Eemal
Tänud, uudishimu sai rahuldatud ;-).
Eemal
Oiii, ma olen õnnelik. Õnnitlused siis ka meie looduspildi Andresele, Imbile, Remole ja Svenile.
Siit saab muidu kõiki teise vooru pääsenuid töid näha: http://www.loodusajakiri.ee/lf2006/index.html
Päris keeruline võis olla ˇüriil.
Eemal
Nojah, Jaak on vast ka ikka veel looduspildis :-P.
Eemal
Eemal
draa kirjutas:
Nojah, Jaak on vast ka ikka veel looduspildis :-P.
See on see nime varjamine kogu aeg nüüd tulemused käes
Eemal
Looduspildis on veel Veljo, Veiko, Janar, Maret, Uku jne. Õnnitlused kõigile võitjatele!
Eemal
Minu poolt ka õnnesoovid võidumeestele ja -naistele.
Eemal
Õnne-õnne ka minu poolt! Loodusfotol näeme?
Eemal
Ma loodan, et Toomase piltidest on võidukas see millimallikatega. See on tõesti võitu väärt.
Eemal
Õnnitlused kõigile, kes osa võtsid ja võitsid, nii tuntud tegijatele kui ka "vähemtuntutele"
Eemal