Sa ei ole sisse loginud.
Vb on selline teema juba olnud, aga ei leidnud. Küsimus võib mõnele natuke loll tunduda, aga küsin ikkagi. Et kas on võimalik saada lahti sellest filmi edasi kerimise häälest, mida kaamera imiteerib pildistamisel. Menüüdest pole leidnud.
Eemal
Filmi edasi kerimise hääl??? Pole sellist häält veel oma 350D-s välja tulemast kuulnud
Eemal
Eemal
Kui sa DoublMe mõtlesid katikuklõpsu, siis seda küll ei ole võimalik ära kaotada.
Eemal
Lohuta end sellega, et on kaameraid millel on see heli veel tugevam.
Eemal
Osta pentax. Sellel katikuklõps mõnevõrra vaiksem.
Eemal
Mh. Ma ei rääkinud katikuplõksust, ega ma nii loll nüüd ka kindlasti pole. VB käib tõesti 350D-l katik sellise imeliku häälega. (Ise arvasin siiani samamoodi, et on katik lihtsalt. Eile aga nägin KUMUs ühte inimest, kes pildistas samuti 350D-ga ja mina ei kuulnud, et peale tavalise katikuplaksu oleks tulnud veel mingit heli.)
Enamikel teistel keredel on see, aga normaalsem. Et kõik saaksid aru, millest ma räägin siis näide. 350D http://www.photo.net/equipment/canon/di … _xt/xt.wav
ja 20D http://www.photo.net/equipment/canon/di … xt/20d.wav
Kui, aga tõesti on see ainult katiku-plaks, siis tõesti vabandan lolluse pärast. Poleks hakanud sellise asja peale mõtlemagi, kui poleks eile eelpool mainitud asja näinud/kuulnud.
Eemal
See on tõesti katikuplaks. Või peeglikolks õigemini.
Eemal
Kui plaks, siis plaks. Väga imelik plaks siiski (või kolks). Vabandust lolli küsimuse tõttu sellisel juhul(kuigi eilne jääb siiski arusaamatuks).
Eemal
Ma ei saagi nüüd aru, kas see hääl, mida me saime kuulata on siis rikkis kaamera oma või mitte. Teema algatajale võiks rahustamiseks öelda, et see ongi normaalne hääl. Ka minu Canon, olgugi, et teist marki teeb sarnast häält. Seda sirisevat häält, mis peegli kolksatusele järgneb ei saa kõll mitte ühesti menüüst välja lülitada. Milleks muretseda, tee parem pilti, mitte ära kuula hääli...
Eemal
noh, peeglikolksu saab teatud juhtudel v2hemaks kyll, katik iseenesest ei tee eriti h22lt .. peegli saab osadel aparaatidel yles lukustada .. 350d osas poly kindel kyll ..
Eemal
Saab ka 350-l. Aga seda on m6tet ikka kasutada eesmärgipäraselt, mitte mingi mikrokr6psu pärast.
Eemal
Ma kuulasin peegliklõpsu ja see ei ole häiriv ju. Isegi vaikne on, mõne vana venelasega oli tunne, et kaamera lendab käest ära kui päästikule vajutasid. See on suht tasane, ei häiri see 350ne hääle omapära ka. Võibolla on asi lihtsalt minus.
Eemal