Sa ei ole sisse loginud.
Pole küll lehel juba tükk aega midagi saanud uploadida aga seoses eesti interneti keberneerimisega sai koltud 3x odavamale domeenile toruonu.eu. Koduleht on juba ringi kolitud ning suunamine eelmiselt lehelt tehtud.
Küll aga oleks minu suur soov, et kõik kes on kunagi minu ja Jaagu galeriikoodi endale kasutusele võtnud ning teil footeris on endiselt link minu galeriile, siis äkki saate oma footer.php koodis selle ühetähelise paranduse sisse viia ning uuendada link toruonu.eu peale
Tänud ... ning head pildiõnne, ise pole telefoniga pildistamisest ja filmimisest kaugemale jõudnud hetkel.
Eemal
Seda keberneerimist peaks kogu Eesti rahvas boikoteerima.Kuradi haige ikka
Eemal
Mina panen lehe üldse kinni, ei lähe .eu peale ka. Esiteks tahaks näha, mis toimuma hakkab. Natukene nõme, kui praegu .eu, siis selgub, et äkki .net või jummal teab mis on soliidsem ja muudkui hüppa nagu jänes igal aastal ühest kohast teise.
Kas keegi teab põhjust, miks .ee kolm korda kallim on, kui teised laiendid?
Lisaks ajas närvi, et .ee lisanõuded on samuti karmimad kui teised, kasvõi see kui unustad tähtajaks ära maksta, siis teiste laiendite kohal märkasin mingit paarikuist halastusaega, .ee aga tundus et läheks kohe kellegi teise kasutusse (kui tahtja olemas).
Eemal
to MuumiTroll - mis sul siin maailmas kindlat on üldse?
to maikk - .com jääb hetkel nii nagu oli.
Eemal