Sa ei ole sisse loginud.
On seal siis tõesti nii-nii-palju asju et lausa peab tõlkima? pealegi rahvusvaheliste mõistete kohta leiab palju rohkem materjali internetist. Firmware hackiga kindlasti saaks
Eemal
priits kirjutas:
On seal siis tõesti nii-nii-palju asju et lausa peab tõlkima?
Jah, emakeelset kasutajaliidest on väga meeldiv kasutada. Mul on operatsioonisüsteem ning enamus kasutatavaid rakendusi eestikeelsed, näiteks. Samuti kasutaksin ma ka näiteks fotokat emakeelsena võimalusel. Kusjuures siin läheb plusspunkt Olympusele, vähemalt kompaktid on neil küll eestikeelsete menüüdega,
Eemal
Emakeelsete liidestega on see häda, et kui on mingi probleem, või lihtsalt küsimus mingi featuuri kohta, siis enne googeldamist pead uurima kuidas seda või teist rahvusvahelises keeles kutsutakse .. jne
Eemal
Emakeelne IT imeb ikka võimsalt. Ma kogemata sattusin korra ühe eestikeelse masina taha ja mitte midagi ei olnud võimalik normaalselt teha. Tükk aega pidi otsima ka kõige lihtsamaid featuure kuna tõlked on tehtud enamasti mingite inimeste poolt kes asja sisust ikka väga midagi ei jaga ja ei ole just väga intuitiivsed. Mina näiteks põhimõtteliselt keeldun eesti keele kasutamisest tehnoloogia osas kuna valus on vaadata ja kasutamine on kordi keerukam...
Eemal
toruonu kirjutas:
Emakeelne IT imeb ikka võimsalt. Ma kogemata sattusin korra ühe eestikeelse masina taha ja mitte midagi ei olnud võimalik normaalselt teha. Tükk aega pidi otsima ka kõige lihtsamaid featuure kuna tõlked on tehtud enamasti mingite inimeste poolt kes asja sisust ikka väga midagi ei jaga ja ei ole just väga intuitiivsed. Mina näiteks põhimõtteliselt keeldun eesti keele kasutamisest tehnoloogia osas kuna valus on vaadata ja kasutamine on kordi keerukam...
Toruonuga sama meelt, Eesti keel arvutis ja mujal vidinates sakib täiega.
Eemal
Kiilakas kirjutas:
toruonu kirjutas:
Toruonuga sama meelt, Eesti keel arvutis ja mujal vidinates sakib täiega.
Sama siin, harjunud tehnikat kasutama inglisekeelsena, kui endale kaamera sai ostetud siis kõigepealt sai eestikeele manual tõmmatud aga see asendus suh kiiresti inglisekeelsega. Kindlasti on just paljude inimestega vastupidi, tean ise üthe persooni kes just SELLE keelekasutuse võimaluse pärast võttis olympuse , ülejäänud muu oli absoluutselt ebaoluline talle!
Eemal
toruonu kirjutas:
mina olen see kes teab, et maakeelne vista ja office on miljon korda paremad kui muukeelsed, enam ei taha midagi teada võõrkeelsest op süsteemist. paar-kolm aastat tagasi oleksin toruonuga 200% nõustunud.
ps mul isegi telefon eestikeelne ja kui fotokatel võimalik oleks valiks ka kohaliku keele.
Eemal
vistast ei tea, aga win 2k ja xp eesti keel oli masendav. linux (ubuntu) on täiesti normaalse tõlkega. samuti olid mingid igivanad mac os programmid täiesti korraliku eesti keelega.
Eemal
Ma olen ka mõned korrad pidanud istuma emakeelse op-süsteemi taga (Win) ja ausalt öeldes oli ikka paha kogemus. Menüüdest mingeid valikuid otsides oli selline tunne nagu istuks esimest korda arvuti taga.
Eemal
Tõmba endale parem eestikeelne kasutusjuhend,netis saadaval ja puha-prindi välja ja loe nii et silmad punased...
Eemal
Täitsa olemas http://www.fotofoorum.ee/canoni-kasutus … d-t16.html
Eemal
Kas ainult Olympal on menüüd eestikeelsed? Tahaks pensionärile digikaamerat osta, aga nagu vanemad inimesed tavaliselt - ta on ju täiesti ,,umbeestikeelne". Kas on veel mõnel margil (kompaktil)eestikeelne kasutajaliides?
Eemal