Sa ei ole sisse loginud.
Eelmine kokkusaamine langes väga ebasobivale ajale üritan seda vabamana hoida
Eemal
et siis peaks vist juba millaski hakkama pidama headcounti?
Hetkel vist kirjas (tigekullidel pole lootustki pääseda ):
Sven
MarkoH
Musikäpp
toruonu
draa
unitra
kuusk
pripsu
janograf
imbi
aavo13
tungalpähkel
urra
kaska
hetkel enamus aktiivsust uutelt inimestelt
Eemal
ehh siis kui on mingigi nimekiri või headcount olemas on lihtsam mõelda ja arvestada ka kohtadega... üle teatud arvu võib läbuks minna nii, et pole enam mõtet üritusel ja ei pruugi ka enam hästi osad kohad sobida. Sind ei lisanud hetkel kuna su kommentaarist võis välja lugeda, et sa pole päris kindel kuupäeva suhtes
Eemal
läbuks läheb asu niikuinii :-P
Eemal
vat draa see sõltub nüüd et kas lahtise avaga või kinnise avaga
millibelli: siis tuleb uus koht valida lihtsalt aga kui tõesti vaja limiteerida, siis vast first-come-first-serve printsiip ... aga no lõpuks otsustavad ikka tigekullid mis saab mina võin siin ju üles alla niisama karata
Eemal
Seekord tahan minagi osa võtta..niiet paluks mindki nimekirja
Eemal
noh, selle headcountimisega ei ole ehk kiiret siiski. aga kui keegi nimekirja teeb, siis paluks mind ka lahkesti üles tähendada
Eemal
Kui siin juba nimekirja tegemiseks läks, siis paluks mind ja Elenit sinna ka sisse pigistada.
Eemal
vtl: eh ega polnudki solvunud See oli järve keskuses pannkoogi kohas
nimekirja kohapealt ei hakka vast panema iga päev, kuid eks vastavalt siin postitustele saab kirja panna
Eemal
Ma saan aru, et nimekiri on juba järgmine:
Sven
MarkoH
Musikäpp
toruonu
draa
unitra
kuusk
pripsu
janograf
imbi
aavo13
tungalpähkel
urra
kaska
millibell
Nyy
tommy
vtl
marie
Lember
Elen
Kokku praegu 21. Eelimine kord oli ka kahekümne ringis.
Pakun, et 40 võiks olla maksimaalne arv. Maaomaniku poolt küll piirangut ei ole, kuid muidu vajuks ehk liiga laiali? Mis teised arvavad?
Päevakorras on veel ka supp meie võõrustaja poolt, muu kraam tuleks ise kaasa võtta.
Eemal
Mina tuleks ka, kui tohib. Olen küll üsna tundmatu tegelane siin veel, aga kange tahtmine on loodust paremini tundma ja pildistama õppida. Eilne talve pildistamise kursus oli üks tore ettevõtmine (aitäh Svenile ja Jaanusele!) ja ma kahtlustan, et kõik loodusfotograafide kokkusaamised on sama lahedad või veelgi vahvamad...
Eemal
Ka mina olen käsi.Minu nimi ka kirja.
Eemal
Löön kah kampa, kui keegi mind kirja paneb
Eemal
...ka mina püüaks olla käsi tulema kui nimekirja mahuks...
Eemal
erm autor oli vist Inzz tollal
Eemal
tuleb vana thread uuesti välja kaevata
Eemal
nüüd katus sõitis Mida sa öelda tahtsid
Eemal
http://www.looduspilt.ee/foorum/viewtop … d=221#1528
ja jah minu mäletamist mööda pold viigimarjal midagi sellega pistmist
Eemal
draal või Markol?
Eemal