Sa ei ole sisse loginud.
vt meili!
Eemal
Pole siin vabandada midagi. Kõik me oleme olnud algajad
Eemal
Mikk- kõigepealt tubli, et küsida julgesid. Teiseks- mõtle rohkem järele, mida Sa küsid. Kõike korraga ei saa. Ja julgustuseks Sulle ütlen, et mina pildistasin alustuseks paar aastat seebikaga, seejärel paar aastat kit-objektiiviga. Tollal filmikere ees 28-90mm ja alles siis ostsin endale korraliku toru. Selleks ajaks oli mulle nii mõndagi selgemaks saanud. Ka see, et pildistamine on kihvt ja ma ei kavatse seda niipea lõpetada.
Eemal
ok. Kas siia galeriisse võib oma "algajapilte" ka lisada?
Eemal
Loe reeglid läbi. Ma küll ei tea et kuskil kirjas oleks et sa siis oma pilte lisada ei tohiks. Adminnid vaatab pildi üle ja kui on sobilik siis pannakse ka üles. Jõudu
Eemal
Ja juhul kui pilt ei peaks adminide arvetes galeriisse sobima siis võid foorumis seda pilti näidata ja küsida, et mis täpsemalt on valesti, mida tulevikus teisiti teha. Võid muidugi juba enne pildi saatmist seda teha.
Eemal
Soovitaks siiski galeriis enne ringi vaadata millised on selle valdkonna pildid mida sa siia saata tahad ja neid natuke võrrelda enda tehtud piltidega
Eemal
tänud.
Eemal
Kaks küsimust veel.. mis on selle obje nö hea vahemik.. kus teeb häid pilte... räägitakse et mitte kõikides pole sama...
ja kas tasub osta hiinast toodud pakendis objet 3000.- eest...
Eemal