Sa ei ole sisse loginud.
Homsest jõuab müüki minu teine raamat - "Värvide lend", milles on seekord juttu mulle armsaks saanud tiivulistest olevustest. Raamatus on väga palju seni avaldamata fotosid ning omajagu juttu ka.
Tagasiside raamatu kohta on oodatud!
Head lugemist-vaatamist!
Sven
Eemal
Ma juba peaegu tahtsin küsima hakata. Tänud Sven 2 asja eest:
1. Olen veendunud, et see on suurepärane raamat.
2. Tänu p1. on mitmed jõulukingimured murtud.
PS. Kuidas seekord trükikvaliteet?
Eemal
Aitäh Kaups!
Erinevalt eelimisest korrast olen trükiga väga rahul. Paber on ka hoopis teisest mastist - seekord 150 grammi.
Eemal
Õnnesoovid, Sven!
ps: Kaups, kas sa mulle ka ikka ühe kingid?
Eemal
Kaua oodatud teema! Tekkis ka just küsida kaugel raamta on, detsember juba käes:)
Eemal
Aitähh Sven juba ette vägeva raamatu eest
Kas on ka seekord võimalik saada autori pühendusega raamatut?
Eemal
Vaatame, palju huvilisi pühendustele koguneb. Siis saab edasi mõelda.
Kaks kohta võiks olla siis Tallinn ja Tartu, kus kätte saab. Aga jah sõltub huviliste arvust.
Eemal
Eemal
Vägev! Minu poolt ka aitäh Sven!
Mina oleks pühendusega raamatust huvitatud, kas hind on ikka vahemikus 240-260 kr nagu eelmiselgi aastal?
Eemal
Samad mõtted mis kaupsil. Ennetades küsimusi, küsin kohe ära, et palju see hea asi maksma hakkab?
Eemal
Lõpuks tuli ära!! Mina olen igatahes huviline, et kus Tartus muidu võimalus oleks?
Eemal
Õnnitlused ! Tublit tööd teed, mina tahaks ka pühendusega ja kui võimalik siis Tallinna kandis.
Ma hinda ei küsi, nagunii ostan
Eemal
Eemal
Õnne ka minu poolt! Pühendusega raamatust oleks ikka huvitatud, Tallinn sobiks.
Eemal
Noh juba kaanepilt lubab rohkem, kui vaja ... ja kindlasti sees läheb veel põnevaks ...
Suur tänu raamatu esitamise eest !
Eemal
Ma just paar päeva tagasi tõdesin piinlikkustundega, et Su esimene raamat jäi ostmata (keegi ei kinkinud ka...), täna otsisin ja tundub, et päris läbi müüdud veel ei ole. Aga äkki oleks mingi ime läbi nii võimalik, et koos teisega esimene ka saada ja mõlemasse väike kritseldus ka sisse :p
Tallinnas.
Eemal
Eemal
Aitäh kõigile heade soovide eest!
Esimest enam minu käest ei saa ja kirjastusel ka seda enam ei ole. Seega on ainus võimalus kuksilt poest hankida, kui veel järel on.
Eemal
Väga uhke värk. Kindlasti tuleb osta ja ega pühendusest kah ära ei ütle.
Eemal
Oo, siis võtan homme jalad selga!!!
Teist tahaks ikkagi.
Eemal
jaanalind, kuhu sa nende "selga võetud jalgadega" siis tormad? Pole küll veel kuskil müügil näinud ja ka kirjastaja andmetele "Ilmumas":
http://www.varrak.ee/coming/?product=30701
Eemal
Apollo internetipoes ka veel ei ole.
Paneksin ennastki autogrammi järjekorda.
Tegelikult on mul Svenile üks küsimus lisaks. Saadaksin hea meelega meilile.
Eemal
Varrakust öeldi, et homme peaks vähemalt nende poes olema. Aga jah, eks hilisemad päevad on kindlam värk.
@Ama saada aga küsimus meilile
Eemal
Õnnitlused Sven, oeksin ka huvitatud pühendusega raamatust. Tallinn sobiks hästi kätte saamiseks
Eemal