Sa ei ole sisse loginud.
Eemal
Ma jumaldan seda Jim Brandenburgi pilti, mis kohe esiplaanil on.
Peab vist LOFOt ostma minema
Eemal
Millal LOFO postkasti tuleb? Või see sõltub kohalikust teenusepakkujast?
Eemal
Eemal
Sven Z.:"Esimene tellijaid ootav üllatus on selline, millest mina kindlasti ilma ei tahaks jääda, kui ma Lofo ostja oleksin.
Kuna tellimine jätab meie kätte rohkem ressursse ajakirja tegemiseks, siis seetõttu hakkavad tellijad ka meie käest natuke rohkem tagasi saama."
Nüüdseks ajakiri kodus, kas peaks olema kusagil üllatus või on kaduma läinud või tuleb veel?
Eemal
Kuna üllatuse info sai välja reklaamitud siis, kui teine number juba sisuliselt koos oli, ei jõudnud sinna üllatust panna. Aga üllatus tuleb, selles võid sa kindel olla.
Uus LOFO on juba poodides olemas. Vähemalt Tartus oli Lõunakeskuses ja Konsumis väljas. Ju siis on mujal ka.
Eemal
vähemalt kristiine prismas ja merimetsa selveris tallinnas oli terve hunnik. jooksuga nyt!
Eemal
LOFO on Eestis ikke kõva tegija! Kas teistes põhjamaades antakse peale National Geographicu (pole päris loodusfotoajakiri aga jahm) ka välja loodusfotograafiaajakirju? : )
Eemal
See on ikka nukker, et linnapeal (Tartu kesklinn) ja leheputkas on tunduvalt varem olemas kui postkastis
Eemal
Eemal
mercar kirjutas:
See on ikka nukker, et linnapeal (Tartu kesklinn) ja leheputkas on tunduvalt varem olemas kui postkastis
Oleneb kus kohas see postkast on. Paraku tuleb kiletamise eest lõivu maksta. Ilma kileta aga ei riski saata. Sinna see päev-kaks lähebki.
Eemal
Vaadake, see on lepingute teema. Eesti Post saab ajakirja ära viia päev varem kui teised levitajad, kuid seekord jäi ilmumispäev ehk 15 nädalavahetusele ja kõik said ajakirja kätte korraga. Nädala sees ilmselt saab too nihe olema väiksem, kuid kiletamine võtab kindlasti 1 päeva, mõned kiiremad poed võivad Lofo kohe välja panna ja mõnesse kohta jõuab post hiljem, seega päris 100%-st rohtu tolle viivituse vastu ei ole.
Eemal
No tallinna kesklinnas pole ka endiselt kohale jõudnud Kui homme ka hommikul postkastis pole, siis muutun kahtlustavaks
Eemal
Tartu lähedal Lähtel oli juba postkastis
Ja trükimaailmaga kursis olevana usun, et üle 1 päeva ei tohiks kiletamine küll aega võtta.
Eemal
Tartus (minul) täna veel pole...
Eemal
ma ka murelik juba. Täna ka veel polnud postis
Eemal
See on küll müstika. Peame Eesti Posti helistama ja pärima millest selline ebaühtlane jaotus?
Eemal
Eesti Posti sõnul täna-homme peaks kõigini jõudma. Kellel ka homme ei ole Lofo postkastis, palun saatke meil lofo(ät)lofo.ee ja Eesti Post uurib siis konkreetset juhtumit edasi.
See laialikandmine ei ole tegelikult müstika, see sõltub paljuski sellest, kui suur konkreetse postiljoni postikott sel päeval on. Kui ma nüüd õieti mäletan, siis postikott võib kaaluda max 32 kg ja kui materjali laialikandmiseks on rohkem, jäävad osad asjad järgmisesse päeva.
Eemal
Ma ei näe paanikaks põhjust. Täna ennelõunase postiga tuli Tartus kasti. Need 1-2 päeva kannatab ju ära, hinnake igavuses oodates kasvõi uusi pilte .
Eemal
Võrus on ka juba tellijateni jõudnud.
Eemal
Raplasse on ka juba jõudnud, vähemalt minuni.
Eemal
Nagu zurtopilgi Tartus ennelõunase postiga käes.
Eemal
Mul ka käes , postiljon käis pool viis alles, ei osanud enam oodatagi...
Eemal