Sa ei ole sisse loginud.
Pakub huvi, et kui oma pilte enese tarbeks A4 paberile trükite, kas lasete nad kapale kleepida ning et kuidas ja kus neid hiljem hoiustate?
Eemal
seni olen pilte A3+ peale lasknud kui leian, et väljalaskmist väärt pilt on ning siis raami ja seinale. A4 lasin looduse aasta foto jaoks, peakski neile järgi minema Siis ka tõenäoliselt raami ja seinale vähemalt seni kuni seinapinda on
Eemal
Eemal
alari, mis pildid sul siis on, et naine ei luba seinale panna? Mina vahetan oma pilte seinal vastavalt tujule, aastaajale ja meeleolule.
Eemal
to toruonu väike OT: kus sa oma fotod A3+ teed? ja palju nende eest küsitakse?
Eemal
Tegelikult pole nagu ühtegi sobivat seina, kuhu nad hásti passiks. Ses suhtes olen naisega nóus. Aga varsti saab suvekodus remont valmis ja seal ma korraldan küll korraliku näituse:) Toruonu, mis see + seal A3-e taga tähendab?
Eemal
Mind huvitaks samuti, et kus toruonu prindib ning A3+ usun et A3-e ja suuremaid tähendab see. Eks toruonu vastab kindlamalt.
Eemal
www.epson.ee -- osad printerid prindivad A3-st veidi suuremat formaati.
Ise lasen ühega neist oma normaalsed pildid A4-le, kilekaante vahele ja kiirköitjasse. A3-e olen kah mõned lasknud (ehk siis A3+, aga jätan tavaliselt servad paspartuu tarbeks valgeks), aga siiani on selliseid väljatrükke väärinud ikka väga loetud pildid (ja osad, nt ISO400-ga tehtud telekonverteriga pildid ei kannata sellist suurendamist kahjuks välja)..
Eemal
vastan toruonu eest et A3+ on lihtsalt eraldi mõõt mis on tavalisest A3 natuke suurem ja nii lihtne see ongi
Eemal
jup, kõik juba öeldud A3+ on: 329mm x 483mm, A3 on 297mm × 420mm kokkuvõttes ca 27% suurem.
Lasen tuttava juures (sama koht kus draa laseb) kes viitsib koos minuga vaadata pildid üle, et tema täies mahus kalibreeritud süsteemis näeks ka asi sama välja nagu mul kodus nägi
Eemal
Täpsustus -- sama koht kus ma lasin. Nüüd lasen enda omaga :-P.
Eemal