Sa ei ole sisse loginud.
Probleem on järgmine,minu facebooki kontolt on kopeeritud pilt ja sellele kleebitud peale mingi muu pilt,veel on ka rikutud pildil minu vesimärki ja lõpuks on see veel ka netti üles pandud,ilma mingisuguse minupoolse loata pilti kasutada.
Otsisin foorumist taolist teemat kuid ei leidnud,ehk saab keegi nõu anda kuhu sellise probleemiga pöörduda.
Eemal
Kasutaja Erik Mandre oskab kindlasti aidata. Pöördu tema poole.
Eemal
a) võta inimesega ühendust ja palu kasutamine lõpetada ..
b) mõtle kuipalju see pilt oleks sulle rohkem raha teeninud ilma sellise väärkasutuseta, ja siis nõua see kahju kasutajalt sisse.
Eemal
Kirjutasin antud isikutele kirja,milles palusin neil kustudata see pilt aga siiani pole midagi toimunud.
Kuhu ma järgmisena siis pöörduma peaksin,politseisse??
Eemal
Tere!
Olen Teie jaoks üsna tundmatu inimene. Aga kuna jagan Teiega ühist fotohuvi ja parasjagu töötan ka politseis, siis võite minuga meilitsi ühendust võtta. Ehk õnnestub veenda inimest seaduse rikkumist lõpetama. Meili aadress: andero.sepp@politsei.ee
Parimate soovidega
Andero Sepp
PPA Kriminaalpolitseiosakonna juhtivkriminaalametnik
Eemal
andero kirjutas:
Tere!
Olen Teie jaoks üsna tundmatu inimene. Aga kuna jagan Teiega ühist fotohuvi ja parasjagu töötan ka politseis, siis võite minuga meilitsi ühendust võtta. Ehk õnnestub veenda inimest seaduse rikkumist lõpetama. Meili aadress: andero.sepp@politsei.ee
Parimate soovidega
Andero Sepp
PPA Kriminaalpolitseiosakonna juhtivkriminaalametnik
Suured tänud abi pakkumast,aga pärast pikka kirjavahetust ja inimestele autori õigusi selgitades sai asi lahenduse.
Eemal
Hea kuulda, et asi lahenduse sai. Üldiselt pakun välja, et selliste probleemidega võib ka tuleviks minu poolde pöörduda. Ja see ei tähenda mitte seda, et kohe menetlust alustataks.
Eemal