Sa ei ole sisse loginud.
Lisaks septembri keskel Laeva kandis kuuli ette jäänud isasele hundikutsikale lasti jahiseltsi Gustav maadel Pikknurme kandis 4. veebruaril täiskasvanud emahunt, Kärevere jahiseltsi alal 15. veebruaril isahunt ja Puhja jahiseltsi valdustes 19. veebruaril emahunt.
http://tartu.postimees.ee/020306/tartu_ … 193630.php
Mina ei saa sellest aru, et miks peetakse ikka veel hundile jahti. Hunt muutub Eestis üha haruldasemaks, aga jaht käib ikka nendele. Sama lugu ka karude ja ilveste kohta. Kui see minu teha oleks, siis keelaksin neile jahi pidamise kohe kindlasti ära.
Eemal
miks sa arvad Tanel et hundid on nii head....Minuarust on hunte Eestis piisavalt ja jaht neile on täiesti loomulik ja õiglane.Nad söövad ju tohutult metssigu ja murravad koeri
Hunte on Eestis umbes 80, keskkonna statistika järgi peaks olema neid vaid ~30, kuid samuti mina ei näe põhjust miks neid küttida, kui neid Euroopas isegi vähe on.
Eemal
indeed. Kui neid on eesti kohta liiga palju, siis tuleb neid mitte küttida vaid kinni püüda ja transada regioonidesse kus neid vähem on.
Eemal
Nad teevad ikka halba ka ning inimene peabgi sellepärast nende arvukust piirama, kuid minu arvates peaks loodus ise nende arvukust reguleerima. See kinnipüüdmise variant oleks palju parem küttimise asemel. Ma arvan ka seda, et jahimehe eesmärk ei ole enam nende arvukust piirata vaid endale korralik jahitrofee muretseda.
Eemal