Sa ei ole sisse loginud.
inimesed j aharjumused on erinevad. kui ma tahaks failid mingisse erilisse struktuuri panna ja/v6i ymber nimetada vms peale kopeerimist, siis selleks onoperatsioonisysteemidel vahendid olemas .. v2line vahend on ilmseltysna piiratud v6imalustega ..
aga ilmselt sobivad erinevatele inimestele erinevad vahendid ..
Eemal
Windows 7 on hea süsteem piltide üleminek arvuti lisad vaid nime kus tehtud ja Pildi kataloogis saab panna vaate kuud ja arvuti ise lisab kõik pildid mis terve aja jooksul pildistatud on vastavalt kuuse ja päeva.
Eemal
Uve, purjus oled?
Eemal
väga raske on sellist teksti lugeda jah ..
Eemal
tommy kirjutas:
inimesed j aharjumused on erinevad. kui ma tahaks failid mingisse erilisse struktuuri panna ja/v6i ymber nimetada vms peale kopeerimist, siis selleks onoperatsioonisysteemidel vahendid olemas .. v2line vahend on ilmseltysna piiratud v6imalustega ..
aga ilmselt sobivad erinevatele inimestele erinevad vahendid ..
Mul jäi lihtsalt mulje sinu repliigist, kus kurtsid, et kaamera teeb mingeid suvalisi katalooge, et see ei ole see, mida sina sooviksid. Omalt poolt siis üritasin informeerida sellest, mille olid oma sõnul ilmselt unustanud peale 10D kasutamist, et selle vastu on äärmiselt lihtne ja käepärane vahend olemas. See ei tohiks ka ühegi opsüsteemi tegutsemist failide sortimisel kuidagi takistada. Aga eks käsitöö on ka tore ja hinnaline töö ning kui see tegijale rõõmu pakub, siis mis saab kellelgi selle vastu olla.
Mida sa siis ise piltidega teed?
Eemal
Tänud selle sorteerimise jutu sissetoomise eest. Panin oma laadimised ka vastavalt kuupäevale kataloogile pealkirju jagama Pole varem eriti arhiveerimisteemadele mõelnud, pole väga palju ka säilitamisväärset kogunenud.
Eemal