Sa ei ole sisse loginud.
Ehk oskab keegi nõu anda, kuidas see toimib täiskaadri ees. Olen lugenud, et nurgad on ebateteravad. See mind ei huvita, aga üldine mulje.
Eemal
sa küsid nagu oleks sul eriti alternatiive.
Eemal
alternatiive pole, aga kas mõtet, või oodata, kuni tuleb täiskaadrile mõeldud...kui tuleb
Eemal
70-200 ongi täiskaadri objektiiv, selle poolkaadri variant oleks DX 50-135.
Eemal
DX 50-135, see vist manuaalne
Eemal
nikonil tähendab FX täiskaadrit ja DX poolkaadrit cropiga 1,5x
kuna traditsiooniliselt alates filmiajastust on nikkorid olnud täiskaadrile, siis poolkaadrile märgitakse DX nimesse eristamaks neid teistest.
Eemal
rõhk oli sõnal "oleks". ma pole kindel, et selline toru neil reaalselt müügis on.
täiskaadri digipeeglit hetkel mitte tootev pentax teeb 50-135/2,8 objektiivi oma poolkaadri keredele ja sealt ma selle numbri näidiseks võtsin.
Eemal
sry, vaatasin netist, aga DX 50-135, ei sobi
Eemal
alustame uuesti algusest. su küsimus oli, kas nikkor 70-200/2,8 on tulemas ka täiskaadrie. vastus oli et 70-200/2,8 ongi täiskaadrile.
kõik muu oli illustreeriv laiendatud selgitus.
Eemal
70-200/2,8 vr on olemas, ja toimib täiskaadrile, küsimus on selles, et nurgad vinjettitavad...lihthtsalt tundsin huvi, kas on tulemas uus versioon?
Eemal
70-200/2,8 on klassikaline laiaotstarbeline telezoom. nikonil ei ole sellele alternatiivi (peaks olema saadaval parandatud mark II http://www.nikonhq.com/2009/07/nikkor-a … f28-vr-ii/ ), ainus alternatiiv oleks samaväärse tamroni või sigma ost.
aga miks sa seda küsisid?
Eemal
kui on viitsimist ja aega, võid läbi lugeda samateemalise pika arutluse http://eestifoto.paper.ee/sein/read.php … mp;t=80705
Eemal
ei viitsi hetkel seda viimast arutlust lugeda, aga miks väidad, et nikonil ei ole samaväärset altreanttivi olemas... on ju 70-200,2,8 VR
Eemal
tamron ja sigma ka, aga need pole võrreldavad...ehk ainult kaalult:)
Eemal
Ma ei viitsi hetkel lugeda sinu viimast linki, seal kindlsti äärest-ääreni. Aga ma ei saa sinust aruet Nikonil ei ole
Eemal
ma ei pruugi kõigega kursis olla, aga minuteada on nikonil hetkel olemas ainsa 70-200 objektiivina 70-200/2,8 vr.
nagu sellest pikast eestifoto arutlusest võisid lugeda, oli selle varasemal versioonil probleeme vinjetiga, Mk.II on seda parandatud ja uus VR II annab kuni 4 stoppi lisastabiilsust käestpildistamisel.
Eemal
panin näpu enterile kogemata peale:)
Eemal
Ok, tegelikult see vinjett ei ole probleem, minul tähtis obje keskosa, ei tee looduspilte sellega.
Eemal
"tamron ja sigma ka, aga need pole võrreldavad...ehk ainult kaalult:)"
ma ei oleks selles nii kindel. tamron on täiesti arvestatav tootja.
Eemal
Kas uus nikon 70-200 vrII on juba välja ilmunud, et kohe 4 lisa stoppi? Mida tähendab MKII?
Eemal
Ei saa ikka info soovile pihta, et mis siis selle 70-200 objektiivi puhul huvitab täpsemalt?
Eemal
kuni 4 stoppi võrreldes ilma stabilisaatorita objektiiviga.
Mk. II ehk Mark II tähendab mudelit number kaks.
nagu sa eestifotost lugesid, kasutab kaupo kikas seda uuemat mudelit juba jupp aega ja kiidab.
Eemal
Huvitab lihtsalt, et kas on tulemas uus versioon Nikon 70-200, 2,8 VR
Eemal
juba tulnud.
Eemal
Onu Enn...ei saa sinust aru, mis pagana Mark II
Eemal