Sa ei ole sisse loginud.
Enn, ma ei saa Su kohatust murest arust kuidagi. Omastarust olen hetkel teemas, kus lahatakse viimasel ajal Nigeeria kaabakate pettusi. Konkreetne mail/vastus tuli ühe mu objektiivi müügikuulutuse peale
See konkreetne info ei anna jah otseselt Sulle võibolla mitte kui midagi, kuid on heaks näiteks, et üritatakse petta erinevate nimede alt.
Eemal
see teema pole iseenesest juba kohane.
ma olen 47 aastat vana, sellest 27 aastat ühte või teist moodi seotud olnud turvalisuse ja kliendisuhtlusega. mina või ükskõik milline teine täisealine inimene ei vaja sellist hoiatamist.
Eemal
Kõik ei ole nii targad kui Teie OnuEnn.
Kuna mina pole kunagi interneti teel midagi müünud siis sain siit ühtteist kõrvataha pandud tulevikuks.
Eemal
seda oleks võinud lapsepõlves kõrvataha panna, et tänaval võõrastega kaasa ei minda.
Eemal
Ma arvan, et see teema on ok, sest ikka veel leidub päris palju selliseid inimesi, kes konksu alla neelavad. Alles hiljuti kuulsin raadiost eestlasest, kes oli nigeerlastele ülekande teinud.
OnuEnn on muidugi turvafirma töötajana nende ohtudega hästi kursis, aga see ei tähenda, et kõik teised on ka.
Eemal
Enn, kellelegi on see alati esimene kord.
Eemal
Radhika lila kirjutas:
Võibolla mõni inimene on lihtsameelsem teist ja isegi, kujutage ette, minust.
sinust lihtsameelsemat sellel planeedi lei ole
Eemal
Hei. Prooviks rohkem head nõu anda kui halvustada, eks.
Eemal
millegipärast jääb siin keskkonnas väga palju "vanade kalade" sisutühja plõksimist silma. täitsa huvitav ni on välja kujundatud muidugi
Eemal
vaata, selleks et kellegi "plõksimist" sisutühjaks või sisukaks pidada, peaks olema mingi kogemustepagas ja teadmistekogum.
ja ka siis jääb variant, et sa eksid oma järeldustes.
Eemal
enn, kas sinu sõna peab alati viimane olema?
Eemal
vahest on, vahest pole.
Eemal
mägger kirjutas:
millegipärast jääb siin keskkonnas väga palju "vanade kalade" sisutühja plõksimist silma. täitsa huvitav ni on välja kujundatud muidugi
Selline mulje võib alguses jääda küll (ka mulle jäi) Aga pika peale saad ise ka aru (nagu mina), et tegelikult peitub selle plõksimise taga väga palju tarka juttu. Ega muidu ei oleks neid mõtet nimetada "vanadeks kaladeks"
Eemal