Sa ei ole sisse loginud.
Lehed: 1
Oleksin väga tänulik, kui soovitaksite ning ideaalne oleks kui oleks ka pilte näidata.
Nimelt hakkame peagi filmima muusikavideot talvises Eestis ning eemärgiks oleks lõpuks kokku saada selline nö kollaaz, mis paneks imestama, et kas tõesti on see kõik Eestis filmitud.
Homsest hakkame mööda Eestis ringi sõitma ja huvitavaid kohti ostima, kuid esmalt peame kokku panema mingisuguse marsruudi, mille koostamisel oleksin Teie abi eest väga tänulik!
Ette tänades,
Hanna
Eemal
Ei leia mina põhjust miks looduspiltnikud siin peaksid oma kohad välja reetma kuhu siis mingi kamp pärast tatsama läheb. Selliseid kohti hoitakse saladuses
Aga üldiselt kui niigunii sõitma hakkate mööda eestit siis hoitke silmad lahti, kui mingi hea koht silma hakkab laske kaamera vurama ja tehke ära. Üldiselt on praegu igalpool ilus, lumi maas ja mõnus. Mereääred eriti, rabad ka kindlasti kaunid, ise sel aastal pole rappa jõudnud. Minu arvamus
Eemal
Meid on tegelikult meesonnas kokku ainult 4 ja see on suhteliselt tagasihoidlik projekt Arvan et meid nelja ei saa väga hirmuäratava kambana arvesse võtta.
Eemal
aknast välja oled vaadanud?
kui ma vaatan, on kõigis neljas suunas hingematvalt ilus. kuni kevadeni, mil naabrite risu lume alt välja sulab.
praeguse ilmaga ei tohiks ilu leidmine keeruline olla, kui linnast välja minna.
Eemal
Võib-olla on küsija läbinisti linnalaps ja pole maale eriti pääsenud. Sel juhul soovitaksin Lõuna-Eestis kindla peale Taevaskoda, Haanja ümbrust, Karula Rahvusparki.
Eemal
ma pole kindel, kas kaitsealustes kohtades tobib ilma luba küsimata mingeid videosalvestisi tegema hakata. igameheõiguse alla need igaljuhul ei käi.
Eemal
Küsimine ei ole mingi probleem, see käib ikka enemasti ükskõik millist audiovisuaalset projekti läbiviies asja juures.
Aitäh Taevaskoda soovitamast, seda mul nimekirjas ei olnud:)
Eemal
>> kas kaitsealustes kohtades tobib ilma luba küsimata mingeid videosalvestisi tegema hakata <<-- ma olen ysna kindel, et ikka tohib. nii fotot kui videot teha.
Eemal
püsielupaikade puhul keskkonnaameti luba (LKS § 50 lg 7), muudel juhtudel sõltub kellele vastavad objektid kuuluvad, mis objektidega on tegu ja milleks kujutisi kasutatakse.
Eemal
Hiiumaal julgeks effektsetest vaadetest soovitada Kassari otsa kadakaväljasid,mis näevad loojuvas/tõusvas päikeses fantastilised välja.Endal jäi jäädvustamata Esmaspäeval,kaevasin autot välja
Eemal
Lehed: 1