Sa ei ole sisse loginud.
Capture One http://www.phaseone.com/4/ , Adobe Lightroom ja ACR. Kahest esimesest peaks täisfuntsionaalsed prooviversioonid ka saadaval olema.
Eemal
Kasutatavuse vahe on, Lightroomis ja ACR'is (sama asi, eri UI'd) on väga palju igasugu liugureid ja asju, mida peab näppima et korralikku pilti saada. C1 on lihtne, igasugu imevigureid ei ole. Olen kõiki kolme kasutanud ja eelistan C1 oma lihtsuse ja mugavuse pooles.
Konverteritel on see vahe, et kuidas nad tõlgendavad raw faili metadatat ja kuidas on paika pandud workflow (kunas toimub teravustamine, kontrasti sättimine jne). Svenil oli mingi artikkel ka, mis võrdles C1 ja ACR'i, photopoindi lehel äkki.
Eemal
PARIMAT kaamerabrändi otsiti ühes hiljutises threadis päris pikalt ja tuliselt..
Mingi loogika on järgi võiks kaameratootja enda soft tootja enda RAW formaadist kõige rohkem infot osata kätte saada. Kas see DPP puhul ka tegelikult kehtib, ei oska öelda, viletsa kasutatavuse tõttu pole viitsinud jännata. Nikoni Capture NX'i kogemuse põhjal kehtis (minu subjektiivne arvamus).
Eemal
ma kasutan ACRi, harjunud sellega (peale ACRi veel "viimistlus" photoshopis). Canoni enda tarkvara ei kasuta, kuna teravustamine teeb pildi kole täpiliseks.
Eemal