Sa ei ole sisse loginud.
Oled nüüd paks ja rahulolev?
Eemal
Maciga harjumine on küll viimane asi mille pärast peaks muretsema. Muus osas arvuti nagu arvuti ikka. Minu PC oli nii võimas, et ega ma mingeid erilisi kiirusvahesid ei tunne. Kuni laitmatult töötab, olen paks ja rahulolev
Eemal
mis aastal sa selle masina ostsid et see 40k maksis???
Eemal
Eemal
Tjah, macistusin minagi nimelt i macistusin. Paks ma pole, kuna mul suht aktiivne eluviis, mõneti rahulolev aga küll.
Eemal
See pixelmatori asi päris huvitav, eriti kui võrrelda CS4 hinnaklassiga.
Igatahes, ole sa Vootele tänatud tähelepanu juhtimast.
Eemal
Saab OS X tööle küll ja päris edukalt, Leopardi vähemalt, uut Snow'd ei oska kommenteerida(ei propageeri seda, kuna ise kasutan ikka riistavaraliselt Mac'i). Kõik masinad jah ei sobi. Kuid väikesed probleemid ikkagi jäävad, tööd saab teha jne, kuid osad funktsioonid ei tööta ja vahest teeb lollusi(windowsile iseloomulikke asju), aga põhiliselt on asi mugavuses, kuna mac ja os x on ikkagi mõeldud kasutamiseks üksteisega, mitte üks ühe ja teine teisega(nu win mac raua peal ikka libiseb päris kobedalt). Olen näind isegi HP netbooki jooksutamas OS X, ja päris kobe oli
Eemal
Eks ikka saab panna jooksma läbi häkkimiste jne, kuid siis ta kaotab osa oma võlust kuna suur osa OS X-i stabiilsusest tuleb sellest, et ta jookseb vägagi valitud riistvara peal. Kui Microsoft võtaks ainult näiteks HP endale tootjaks ja limiteeriks ka korralikult kasutatavate komponentide valikut läpparites, siis võiks olla suht kindel, et suvaline windows jookseks ka selle peal vägagi palju stabiilsemalt kui suvalise kokku klopitud masina peal. See sümbioos teeb mõlema kasutamise mugavaks.
Eemal