Sa ei ole sisse loginud.
Müügiks läheb siis Tamrac 3380 Aero 80 Photo/Laptop Backpack fotokott. Kõik lukud, taskud jms on kenasti terved. Põhja alt on natuke tolmune, muidu kenasti puhas. Mina tassisin antud kotis kooslust IBM T42, Pentax K10D GP, Pentax 50/1.4, Sigma 105/2.8, Pentax 300/4. Kui teleobje kaasas oli, siis pidi kaamerat hoidma ülemises lisaosas. Muidu aga mahtus kenasti ka allaossa. Katsuda ja proovida saab kotti Põlvas/Võrus/Tartus või mõnes Photopointi kaupluses, kus sama kott ka letis müügis on...
Kotist:
Tamrac 3380 Aero 80 Photo/Laptop Backpack roostepruun
Aero 80 on samaaegselt täisfunktsionaalne kaamerakott, mugav igapäevane seljakott ja sülearvutikott. Põhitasku täielik polsterdus kaitseb digipeeglit koos objektiivi ja akutallaga, 2-3 lisaobjektiivi ning lisavarustust. Eraldi täielikult polsterdatud tasku koti tagaosas mahutab kuni 17" ekraaniga sülearvuti. Suur ülemine tasku siseste võrktaskutega mahutab suupisted, tuulejaki või muud isiklikud retkeks või jalutuskäiguks vajalikud esemed. Koti külgedel olevatesse võrktaskutesse saab paigutada lisavarustust ning veepudeli.
# sisemõõdud, ülemine osa: 27 × 18 × 25 cm
# sisemõõdud, alumine osa: 29 × 18 × 19 cm
# välismõõdud: 32 × 23 × 47 cm
# kaal: 1177 g.
Hind, millega selle koti omastada saab on 1400.- või tee oma pakkumine.
Kontakt: tel: 59 010 274
jaanusp1 [at] gmail.com
Eemal
Teen pakkumise 900 EEK. Kui pakkumine sobib, siis võta ühendust e-maili teel uuemetsa@windowslive.com
Eemal
Tere.
Kas minu poolt pakutav hind sobib (vaata minu eelmist kommentaari).
Eemal