Sa ei ole sisse loginud.
ootan pakkumisi
Eemal
Aasta vana 2XII. Umbes 100 pildi tegemisel kasutatud. Karp, kott, korgid olemas. USA'st tellitud, kaasas sertifikaat. Ostuarvet ei leia hetkel.
Lähevad siin umbes 4k eest?
Eemal
DonNiger kirjutas:
Aasta vana 2XII. Umbes 100 pildi tegemisel kasutatud. Karp, kott, korgid olemas. USA'st tellitud, kaasas sertifikaat. Ostuarvet ei leia hetkel.
Lähevad siin umbes 4k eest?
OT aga hetkel saab uue kätte 3800.- eest, kui USA`st tellida.
Eemal
Ouch! Sellisel juhul jääb karpi edasi seisma, 3k eest müüma ei kipu.
Eemal
On olemas AF 2x TELEPLUS MC7 DG Canonile hind,1500eek. 5123221.
Eemal
Äkki huvitab Canoni 1.4x
Eemal
bumm kirjutas:
Kes kohale toob, Tasuta Kullerteenused OÜ? Kas sama firma peidab konverteri ka riigimaksude eest ära? See, et asi poes nii palju maksab, ei tähenda, et selle hinnaga teda Eestisse tellida saab.
Eemal
Toomas Ili kirjutas:
bumm kirjutas:
Kes kohale toob, Tasuta Kullerteenused OÜ? Kas sama firma peidab konverteri ka riigimaksude eest ära? See, et asi poes nii palju maksab, ei tähenda, et selle hinnaga teda Eestisse tellida saab.
Mis sellel vahet on kes selle kohale toob? Siin foorumis on kül inimesi,kes sellega tegeleb.
Eemal
Jah, kui on keegi kes kohvris kohale toob ja selle eest ise tasu ei võta, saab sellise hinnaga. Sa räägid siin USAst tellimisest, mis on teine asi.
Eemal
kui saksast 3k kätte ei saa, siis olen nõus maksma eestis kasut asja eest kuni 3,5k aga seda alles siis järgmine nädal.
Eemal
Vanakas, saatsid mulle meili aga mingil põhjusel kui üritan vastata, siis alati tuleb mu saadetud meil endale tagasi.
Küsisid mis versioon - canon EF II extender ikka.
Kas pakub endiselt huvi ?
Eemal
priits: sul oli 1,4x konverter vist
Eemal