Sa ei ole sisse loginud.
Ma ei saa aru, miks on nii "jube" kõndida 15km ära. Me tegime seda vahepeal iga kahe päeva tagant sõpradega. Ja süüa ei pea olema midagi edevat ju mingi koti sees kartulipudu (se pulber mis veega segada) või spagetid või mida iganes neid pahuks taskuesse juba 2 pakki ära. Ma ei ole unagi ütlend, et ma kindlasti lähen iga päev 30-40km teema algas teismoodi minu mäletamist mõõda.
(kuna se teine foorum lukus siis ei saand seal ütelda)
Eemal
mitte iga päev, vahel spagette, vahel tarta putru ja vahel seda. Kui 25 eeku on päevas kulutamiseks saab vabalt mõne paki mingit odavat toitu.
Eemal
kõhulahtisus pole probleem=D
Eemal
arse-master kirjutas:
kõhulahtisus pole probleem=D
No vot seda ma küll juba ei usu...
Arse-master, see teema läks lukku teatud põhustel just sellepärast, et see EI jätkuks. Kui sa Looduspildi tavasid ja siinsete kasutajate huvisid ei suuda arvestada, siis ära palun tule siia -- see ei ole koolipoiste matkaunistuste arutamise portaal. Ma korra ütlesin seda ilusti, tolku ei midagi. Panin teema lukku, tolku ei midagi. Kui Sa sellest nüüd ka aru ei saa, siis tabab sind möhiga sama saatus.
Eemal
Kuna arse-master otsutas meile sisutiheda meilii saata, siis võimaldasin tal möhiga sama teed minna.
Eemal