Sa ei ole sisse loginud.

#26 10-11-2008 14:20:26

Jaak Põder
Tigekull
Asukoht: Tallinn
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 1736
Veebileht

Re: Ainult üks küsimus... järeldus vist

eestipagan kirjutas:

Paneks nüüd selle teema õige lukku, Palju on tarkust ja õpetussõnu saadud. Ja ühtlasi väike ettepanek foorumi tegijatele. Tagasilükatud piltide kommimiseks võiks ju ühe eraldi püsiteema teha (nn. sticky), kus kõik tagasilükatud piltide omanikud saaksid oma pilte teistele arvustamiseks üles panna (linkidena). Igal juhul vähendaks see paksu vere tekkimist - sest igaüks tahab ju teada miks tema pilt tagasi lükati - automaatmeil seda ju ei ütle.
Arvan, et iga vähegi tegijam fotograaf siin saidil on ka kunagi samasugune algaja olnud. Konkreetsed heatahtlikud õpetused inimestelt kes neid pilte kommiksid aitaksid kindlasti tõsta eesti looduspildi taset.

Päikest

1. Kui pilt on tagasi lükatud, siis seda ei soovita Looduspildi keskkonda. Keskkonna alla käib ka foorum. Looduspildis on ca 11000+ pilti, kus on kümneid kordi samu vigu ja motiive lahatud. Selle jaoks, et seda teada saada, tuleb lihtsalt siinseid pilte vaadata ja nende komme lugeda, mitte enda samasugust saata ja oodata, et tagasilükkamisel sama jutt isiklikult uuesti ära räägitakse.

2. Looduspildis on palju häid pilte, millel on naeruväärselt vähe komme. Tekitada veel üks koht, kus tähelepanu saavad heade piltide asemel kesised pildid, ei ole meil plaanis.

Eemal

 

Foorumi jalus

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB