Sa ei ole sisse loginud.
Puhtjuhuslikult kaugelt maalt tulles on mul võimalik kaasa võtta veidi rohkem, kui endal vaja. Seega kui keegi soovib pisut enne järjekordi D700 omanikuks saada, siis alates 18 augustist on see võimalus. Küll on aga selle juures paar "aga": garantii kehtib vaid Jaapanis ja karpi ma kaasa ei too. Loodetavasti kõlab 34 000 krooni üsna mõistliku hinnana. Siin on müügil ka kit, milles lisaks kerele kaasas AF-S VR Zoom Nikkor ED 24-120mm F3.5-5.6G (IF). Selle eest küsiks 43 000.-
Endal on üks juba nädalakese näpus olnud ja näidismaterjal on näha aadressil www.flickr.com/raulkaidro
Ühtlasi on selge ka see, et ma saan neid kaasa tuua vaid üsna piiratud koguses. Kes ees, see D700 omanik.
Lisaks, kui peaks kellegil olema huvi mingi muu soovitavalt konkreetse fotokama vastu, mis on tunduvalt parema hinnaga, kui Eestist võimalik osta, siis võib ka seda küsida.
Eemal
Kas see ost eeldab ettemaksu?
Eemal
Aivar-Aivar... kuidas peaks olema võimalik ülekanne ilma saaja nimeta? Pealegi, kui sa raatsid esimest postitust pisut põhjalikumalt lugeda, siis on ka nimi seal täiesti juba praegu olemas.
Kui keegi kelmust kardab, siis selleks on kaasaja infotehnoloogia ajastul võimalus tekitada väga kiiresti pisike taustauuring. Teist minu nimega tegelast olemas ei ole. No ja kui peale seda jääb endiselt kahtlus, ma ei saa ju ometi kedagi sundima põhjendamatult riskima
Eemal