Sa ei ole sisse loginud.
ma arvan, et kannatagem esmaspäeva õhtuni, siis olen seal firmas ära käinud, pilt selgem ja annan siin foorumis teada, katsume leida hea variandi, nii, et kõik rahul on.
Eemal
Võib ka minu ema firmale teha päringu. www.rondemor.ee leiab kontaktid. Eelmine aasta tegin ühele koerte tõuühingule särke ühe värvi trükiga 80.- ja pildiga (siiditrükk) 140.-
Eemal
Kui hind teada, siis hakake varakult raha koguma, et ei tekiks seda Viigimarja janti, kes see ikka oma raha tahab pikaks ajaks särkide alla matta. Olen kindlasti üks tellijatest ja pooldan ka kvaliteetsemast riidest varianti
Eemal
Olen samuti särgist huvitatud ja Janekiga ühel meelel.
Eemal
Minagi võtaks, kui siin nii häid ja ettevõtlikke inimesi leidub Pürgiks koos teistega kvaliteedi poole.
Eemal
Ärge mingit kõige odavamat särki küll valige. Maha visatud raha.
Eemal
Mina ka naistesärki sooviks. Äkki siis soovijate jagu särke saaks sealt firmast kohapealt?
Kui jääb ise ostmise ja toimetamise variant, siis andke märku enne kui tellimiseks läheb, toon ka ühe enda tarbeks!
Eemal
Ohho, vaat' kui hästi on see lumepall veerema läinud .
Ise pooldan ka pigem sutsu kallimat aga igaljuhul kvaliteetsemat varianti.
Eemal
Ega isegi ära ütleks heat särgist, mis seljas "hingaks" ka. Päris 90,- eeguseid pole tõesti mõtet valmis vorpida.
Eemal
Ma läheks ka sellise särgiga külapeale poosetama
ehk teiste sõnadega, ma oleks ka tahtja.
Eemal
Aga koguge raha ennem kokku ja siis pange trükki. Need kes ära maksavad ja särgile järgi ei tule - oma viga.
Eemal
Kas postiga saatmise võimalust pakud? Kui see võimalus käiku läheb, siis võiks postikulu hind ka siin olla.
Eemal
Ed.. suurepärane aktiivne tegutsemine ...ja selline hind on veel täitsa soodne (Y)
Eemal
minuarust oleks m6istlik summad ylespoole t2iskroonini v6i pigem isegi t2is kymneliseni ymardada .. k6igil lihtsam ..
Eemal
Eemal
Mul saadetud info meilile ja raha ka üle kantud.
Eemal
tänud Eduard, et seal aktiivselt edasi toimetad, samal ajal, kui mina juba Saaremaal kaamerat häälestan
Ma arvan, ka, et pigem edastame kopikapealt sellise summa, nagu särgid maksma lähevad, ehk nii, nagu Eduard on teinud.
Soovijatele: Palun olge aktiivsed tellimise ja raha üle kandmisega, sest tahame asja kiiresti ja hästi ühele poole saada, suvi juba ukse taga. Järgmine võimalus särke tellida tuleb tõenäoliselt järgmisel kevadel.
P.S. Ahh, kui ilus siin Saaremaal praegu on
Eemal
Minu poolt ka ülekanne tehtud ja e-maile inff saadetud...
Eemal
Musikäpp kirjutas:
Hm, ega särk nii trükki ei lähe, et tamm kavab, mitte kasvab?
Eemal
Suurepärane töö Eduard, väga meeldiv ja kiire algatus! Ülekanne tehtud ning ka e-kiri saadetud.
Suured tänud veelkord!
Eemal
Kõik tehtud.
Tänud!
Eemal
Tänud Ets&Pets und Musikäpp Supertöö!Ülekanne tehtud ja kiri saadetud,aitäh!
Eemal
Ülekanne tehtud ja e-mail saadetud.
PS: süües kasvab isu ehk kas lastenumbreid on ka võimalik tellida?
Eemal