Sa ei ole sisse loginud.
... ning Darwin Wiggett ja tema sõber Photoshop: http://www.rangefindermag.com/magazine/May06/8.tml
Eemal
Noh, egas ma siis ainult nende vendade piltide najal sellisele järeldusele pole tulnud
Eemal
Urmas kirjutas:
Minu vihje käis Lihulas selle kohta, et patareitalla (mis 1 seeria keredel vaikimisi küljes) võrra saan ma 5D madalamale panna ehk siis horisontaal kaadrit ka enam-vähem maapinnalt teha. 1 seeria mehed peavad labidaga käima...
Labidas on mul auto peal küll, kuid sellel eesmärgil pole veel kasutanud. Kui tald ette jääb, siis keeran kaamera lihtsalt tagurpidi ja pildid saab kätte. Maastik jääb ka puutumata.
@Aivar, miks sa arvad, et kedagi huvitab, kuidas ajalehemehed oma katikunäpuga kogu aeg päästikul elavad? Küsimus on ju looduspildi foorumisse püstitatud. Siin on kaamertele teised kriteeriumid. Proovi ka sellest vaatenurgast vastata.
Eemal
alari kirjutas:
Olen tähele pannud, et kooslus 5D ja 17-40 annavad pehmelt öeldes fantastilise tulemuse
600 x something pilti vaadates küll. tegelikult on 17-40 täiskaadri ees nurkadest ikka peris pehme. uus 16-35 on sessuhtes tunduvalt parem.
aga jah, lähiajal peaks üsna magusate hindadega 5D-sid tekkima küll. endalgi sama mõte peas keerlemas, mis sul.
Eemal