Sa ei ole sisse loginud.
Kes veel näinud pole, Oscari-võitnud loodusfilm.
Treiler: http://www.trailerfan.com/movie/la_marc … ur/trailer
Eemal
Aivar, sa ei väsi üllatamast oma suurepäraste avaldustega.
Eemal
Seda juba korduvalt vaadanud, endal kodus olemas see ja ei ole veel igavaks vaadatud
Nende tegijate uus film ka päris hea "Arctic Tale"
Eemal
ma olin seda filmi DVD pealt paar korda enne juba vaadanud ja mulle küll väga meeldis ....... nii, et kuulun nende teiste hulka, kellele automaatselt meeldib.
Eemal
Minule meeldis ka .
Eemal
Aivar P. kirjutas:
Käisin seda kinos vaatamas.Jäi igavaks.Mõeldud rohkem andunud looduse fännidele.
pole näinud ja täna ka ei näinud, nii et sessuhtes ei oska kaasa rääkida, aga aivar, sulle väike mõttevälgatus - enamik looduspilt.ee "põlisasukaid" ongi (kasvõi andunud) looduse fännid.
Eemal
Tegelt on Aivari jutus iva sees. Antud pingviinide teema on olemas ka mingis dokus ca 50 mindisena, vist oli BBC 'Life in the Freezer', ja peale selle nägemist on too filmis nähtav omavaheline dramaatiline jutt veidi läila küll. Aga kui oled dokut näinud ja tead, mis seal sünnib, siis hääl maha keerata ja nimetatud film muutub täitsa heaks :-).
Eemal
Aivar, ma ei arvagi, et kõik mis mulle meeldib peab ka Sulle meeldima. Aga jutt, et Sind loodus EI huvita (sest sisuliselt seda loeb ju välja) ei ole asi mida looduspilt.ee all ajada. Teisisõnu: siin, loodussõprade seltskonnas, vaevalt kedagi huvitab kas Sind kui mitteloodusfänni see film köitis või mitte. Ehk: vt tom.
Eemal
ega pingviinid ei paegi kõigi lemmikud olmea, mõni fännab rohkem teisi loomi, kipub olema isegi nii et, neid mida üildistad palju ongi su lemmikud.
Ise vaatan seda filmi igal juhul.
Eemal
Jaagu jutus on iva sees. Nii palju, kui ma olen näinud loodusfilmide tegijaid, siis tegelikkusega kohati suurde vastuollu minev tekst on see, mis filmi olemust loodusfilmina oluliselt vähendab. Samas on kaameratöö filmis väga hea ja õpetlik ka pildistajatele.
Aga kui teksti mõistusega kuulata, siis võib vaadata küll.
Eemal
Urmase jutus on iva sees aga selle läila kasuks võib öelda, et see läila on piisavalt läila, et seda vaatab huviga ka 6a loodushuviline.
Eemal