Sa ei ole sisse loginud.
Seekord on Lofo 4. numbri näitus Tallinna kesklinnas Tammsaare pargi Estonia puiestee poolses servas. Üles jääb ta nädalaks või senikaua, kuni rikkumata on.
Eemal
siis peab ruttu ära käima. tln on ju igasuguseid kaake täis. keda see näitus ei koti eriti, aga lihtsalt saaks purustada :S
Eemal
Käisin peale kooli vaatamas. Kella 12 ajal olid veel kõik lehed omal kohal. Suurena on see ajakiri ikka midagi muud . Kaljukotkas sääsega ja Mati Kose soorätsu pilt jäid mulle kõige rohkem silma millegi pärast.
Ning kas mul jäi midagi kahe silma vahele või Stephen Daltoni -i high-speed-fotograafia on näitusest välja jäetud?
Eemal
Madis kirjutas:
Käisin peale kooli vaatamas. Kella 12 ajal olid veel kõik lehed omal kohal. Suurena on see ajakiri ikka midagi muud . Kaljukotkas sääsega ja Mati Kose soorätsu pilt jäid mulle kõige rohkem silma millegi pärast.
Ning kas mul jäi midagi kahe silma vahele või Stephen Daltoni -i high-speed-fotograafia on näitusest välja jäetud?
On välja jäetud jah. Kui teised maailmanimed olid nõus ajakirja näituse jaoks piltide eest lisaks mitte raha küsima, siis Daltoni piltide sooviti selle eest eraldi raha ja see summa käis meil üle jõu.
Eemal