Sa ei ole sisse loginud.
Huh, kuna olen nüüd kergelt üliõpilane, siis elan vähemalt 5 päeva nädalas Tallinnas. Samas tahaks hullult metsas käia...oskab keegi soovitada mõnd ilusat metsa Tallinna lähiümbruses? Krt, praegu juba hommikuti ilus härmatis maas, ei taha sellist aega maha magada - hea meelega põrutaks enne päikesetõusu metsa.
Eemal
Eemal
Paljassaare :)
Eemal
Nii harva kui metsa jõuan, olen käinud ise Lagedi taga metsas. Lagedi asulast läbi sõita ja mõned kilomeetrid edasi. Kitse ja rebast on kindlasti Rongid ka liiguvad kui vajadust peaks olema.
Eemal
kui sul auto on, siis regio atlas on hea abimees. tallinna lähiümbruses on korralikku ja vähemkorralikku metsa küll ja küll.
Eemal
Hiljuti üks võõramaalt külaline ütles ikka, kas teil on kõik metsad. Isegi Tallinna lähedal on palju metsa
Ma soovitan kõigile esivanemate jälgedes käija ja hankida (ei ole hinge hinnaga hetkel, järgmisel põlvkonnal võibolla on nagu euroopas) oma mets!
Tallinna lähedal on ju metsa küllaga, mulle meeldivad männikud, kodukandis neid vähe. Sellest on juba aastaid aga meenub, kui pidin kedagi Tallinna viima ja selle inimese järgi ootama läksin tihti Viljandi mnt väljasõidul männikusse. Parkisin auto ja jalutasin. Eelmine aasta vanast harjumusest tegin sama (mind kära veidi häirib) aga nüüd vedelesid seal metsa sissesõiduteedel plastpudelid ja kondoomid ja muu jälestavad inimjäägid.
Eemal
Jah, Viljandi mnt männikud, kuni Tallinna linna viidani ja sellest natuke edasigi - koht kus oli teada iga auk metsas ja suurem puu karjaääri ääres, hea sirmikumets oli seal, seal sai esimest põtra ja metskitse näha, oli... ei ole seal aastaid käinud enam, kuid mööda sõites näeb ainult maju nüüd metsavahel, ei kipugi enam väga sinna metsa.
Eemal
No täna hommikul seiklesin..pimedas oli veidi jama ringi sõita...vahepeal vaatasin, et teeots läheb metsa...sõitsin sisse...paarisaja meetri kaugusel kellegi maja hoov...ja kui üldse ümbrust ei jaga, siis tulevad igasugu külad ka vastu.
Aga lõpuks leidsin paar ilsamat kohta...rebast nägin ka...aga tema nägi mind kahjuks ennem
Eemal