Sa ei ole sisse loginud.
Küsimus selline, millist objektiivi soovitaksite igast seltskonnaürituste jäädvustamiseks, kus saaks siis portreest grupipildini ja sisetingimustes ja ka välguga normaalseid tulemusi. Hinnatase, no mõistlik, mida odavam, seda parem muidugi, sest põhitegevus see ei ole Kereks taga Canon 30D
Eemal
Sai endale Sigma 17-70 ostetud see tundub esimeste katsete põhjal päris hea läbuobjektiiv olevat. Kui viitsid mulle tööle tulla võin kohapeal proovida anda.
Eemal
Ma sellepärast töökohta vahetama ei hakkaks aga külla võib ikka tulla, anna teada (võib ka e-mail), kuhu sammud seada.
Eemal
Oskab veel keegi soovitada oma kogemustest miskit?
Eemal
Mina kasutan Canon 28-135 IS USM sama kere ees. Olen rahul ja vahetust ei plaani. Samas erilist võrdlust ka tuua ei oska peale kiti (mida 300D ees algusaegadel kasutasin) ja kitist meeldib see mulle mõistagi rohkem. Kahjuks pilte kuskil üleval ei ole, kuigi just välguga sisetingimustes rohkem teinud olen.. kui suurem huvi, siis võid mind näiteks msn-i lisada või lihtsalt kribada ja saadan mõned: ziilik ätt hotmail. Ühesõnaga tagasihoidlik soovitus sellele minu poolt.
Eemal
kasutan canoni 24-105, aga seda t2iskaadriga aparaadi ees. cropiga v6ib liiga pikaks j22da .. 17-70 tundub m6istlik vahemik olevat, kahjuks mul omal seda ei ole ja ei oska seep2rast rohkem kommenteerida ...
Eemal