Sa ei ole sisse loginud.
Sain oma pildiga metsiku looduse fotokonkursil auhinnaks Overalli 5000-kroonise kinkekaardi. Nikoni kasutajana ei leidnud ma aga sellele rakendust.
Ehk on keegi Canoni kasutaja, kes sooviks lähiajal oma varustust täiendada ja oleks nõus seda minu kaudu tegema?
villemv at gmail punkt com
Eemal
overall müüb ju ka igasugu muud vajalikku kraami: mälukaardid, skännerid, binoklid. Kas sa sellest hulgast siis ei leia midagi paslikku endale?
Eemal
Jah, loomulikult kaalusin neid variante, aga vajalik tundus ainult Lowepro fotoseljakott, mis oleks pool kogu summast. Pealegi on kindel tahtmine Nikoni 1.4 telekonverter osta.
Eemal
Ma sain Olympuse tehnikat 5000.- eest. Ja sain olympusest omale binokli(10x42 EXWP I). Poe hind on ca. 7000 EEK-i. Kindlasti müüakse overallis ka peale fototehnika igasugust muud kasulikku kaupa, fotokotte, binokleid jne.
Eemal
Põhõtteliselt oleks nõus selle kinkekaardi vahetama uue Nikon TC-14E II vastu, aga arvestades küllalt kirvest hinnataset Overallis tuleks sel juhul sul paar tonni peale maksta.
Eemal
Pakkumine on endiselt jõus.
Loomulikult teen ma väikest hinnaalandust poehinnaga võrreldes.
Eemal
Osta minu Sigma EX 1.4x konverter ära. See on väga õnnestunud variant. Uuri teste. Paljud on originaalid maha müünud ja selle töösse jätnud.
Pool muidu saad. 1500 eeku.
Eemal
Ma ikka otsustan Nikoni enda telekonverteri kasuks. Siiski tänan pakkumast.
Eemal