Sa ei ole sisse loginud.

#1 21-07-2007 15:26:06

xxmariaxx
Uus kasutaja
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 1

Digipeegelkaamera ost.

Tere. Pöördusin siia teemasse, et küsida nõu digipeegelkaamerate osas. Nimelt, olen harrastuspiltnik ja eriti midagi kaameratest ei jaga, aga suur soov on siiski tõsisemalt fotograafiaga tegelema hakata ja hiljem ka oma tehtud pilte fotokonkursitele saata. Siiani olen kasutanud Olympus m-mini digital 4.0 megapixel. Aga selle praeguse digikaameraga ei ole õnnestunud just eriti hea kvaliteediga pilte saavutada... Nüüd mõtlesin, et võiks soetada endale digipeegelkaamera. Peamiselt meeldib teha looduspilte. Ma mõtlesin, et firmadest valiksin kas Nikon'i või Canon'i vahel. Kumba soovitate ja millist digipeegelkaamerat nende firmade poolt? Või soovitate hoopis mõnd teist firmat? Ma arvan, et nt 10 megapixlit oleks vist piisav pixlite arv, või mis te arvate? smile
Jagage nõu ja soovitusi wink
Aitäh teile smile

Eemal

#2 21-07-2007 15:52:19

Urmet Pilt
Kasutaja
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 398
Veebileht

Re: Digipeegelkaamera ost.

Viimasel ajal väga palju siin kaameravalikute teemal juttu olnud, kas oled need kõik juba läbi lugenud??? Ja ka teistest emakeelsetest fotoalastest portaalidest leiad lugemist terveks nädalavahetuseks. Soovitan sul algatuseks internett läbi lugeda ja kui sa siis ikka targaks ei ole saanud, siis tead juba midagi konkreetsemat vast küsida vähemalt. Ok - jõudu!

Vaata tänaseid pilte 12KUUD kodukal - http://12kuud.net

Eemal

Foorumi jalus