Sa ei ole sisse loginud.
Ostetud Fotoluksist juunis 2006, garantii kehtib seega veel ligi aasta.
Väga ilusti hoitud, kriime jms ei ole. Läbisõit ca 6500 kaadrit.
Kaasa kõik, mis ostes karbis oli ja karp ise ka.
Kauba peale 1 lisaaku ja distantspäästik RS60 E3.
Asub Tallinnas.
Hind 7000.-
Toomas
tel: 5505285
Eemal
Eemal
Kui aparaat täiesti korras ja ikka selle 18-55 objega ja kaasas ka kõik mis tavaliselt ikka(juhtmed,kasutusjuhendid jms) ning kui vahepeal maha ei müü,siis võid kuu aja pärast minuga ühendust võtta,mul plaanis just see aparaat osta aga hetkel pole veel võimu
kristiina.selg@hotmail.com
Eemal
Aparaat on täiesti korras ja väga hästi hoitud. Garantii kehtib kuni juuni 2008. Igaks juhuks mainin üle, et tegemist on ainult kaamerakerega, s.t. ilma objektiivita. Aga soovi korral saab kit-obje mõnesaja krooniga juurde osta, neid ikka foorumites liigub.
Eemal
ok,siis vast annab seda hinda ka "painutada" kui see sul üldse mulle sobival ajal alles on
aga kas muu mis tavaliselt kaasa antakse ikka ka karbis?
K.
Eemal
Ma loodan, et Toomas_T ei pahanda, et ma tema postitusse tükin, aga kuu aja pärast võibolla kaaluksin oma kit-objektiivi müümist juba mõlemale poolele sobiliku hinna eest
Endal midagi muud silmapiiril.
Eemal
ärimees kas obje 18-55 või midagi muud ja mis hinnaga ,garantii?
Eemal
18-55 jah, ostetud koos kaameraga aprillis 2006 Overallist, nii et peaks olema garantii veel, kuigi ma ei tea, kuidas see toimib kui kaamera on minu omanduses ja objektiiv sinu
Seda võib siis uurida kui kaubaks läheb, kuigi kui midagi peakski juhtuma, siis mul on ostupaberid alles igal juhul.
Eemal
Ohhoo, kõva kauplemine käib
Ei ma pahanda, aga tundub, et praeguse huvi juures seda kaamerat kuu aja pärast küll enam müügis ei ole
Eemal
kardan seda isegi ,aga pöidlad pihku
Eemal
Eemal
krt
Eemal
kiku -- väga põdeda ei maksa, kui 40D sügisel müüki tuleb, müün 350D koos kit - iga, ostetud kevadel 2006 Overallist, garantii, läbisõit u 8000 kaadrit, väga korralik, hind u 6500, ... ainuke asi, et hetkel täpselt ei tea millal tuleb 40D müüki.
Eemal
eks ma annan märku nagunii kui ostma hakkan ,arvan isegi et küll ma selle saan
Eemal