Sa ei ole sisse loginud.
Kuna ma siin foorumis sellealast teemat ei leidnud küsiksin: Kui kiiresti suudavad need Olympus E400 ja E500 teravustada ~200mm objektiiviga? Siiani olen kasutanud kompaktkaamerat Olympus C370ZOOM, mis teravustas vahest ikka ülikaua.
Ja veel olete te rahul praegu poodides müüdava Olympus E-400 + 2 objektiivi: Zuiko 14-42 & Zuiko 40-150 komplektiga? Kui kaugele see 150mm suudab võtta?
Eemal
olympuse objektiive korruta kahega, siis saad need millimeetrid mis vastavad filmikaamerale. See peaks tingitud olema olympuse sensorist, mis on 2x crop faktoriga. ma arvan et see e400 on natuke ebamugav pikalt kaasas kanda, tal ei ole sellist sõrmede tuge nagu teistel peeglitel parema käe all siis. müra pidi ka neil päris suur olema, piltidel siis, aga noh sellest räägivad need inimesed vast täpsemalt kes ise nende masinatega pilte teevad.
Eemal
Olympus e-500 jah suht mürane , ma soovitaks oodata e-510 ära kuna see on uue sensoriga mis on vähese müraga või siis osta e-410 mis juba müügil.Pildimüra kohta saad vaatada siit :
http://www.dpreview.com/reviews/olympuse410/page15.asp
Minumeelest ta canonile ja nikonile küll enam alla ei jää.
50-200mm objektiivi kiirusega olen küll ma rahul, samuti on tal väga korralik ja terav joonis.Samuti on kerega kaasas olevad kaks objektiivi (14-42mm ja 40-150mm) võrreldes näiteks canoni kit objektiiviga väga korralikud.
Eemal
mis see müra tähendab?
Eemal
Eemal