Sa ei ole sisse loginud.
Kui kellelgi on pakkuda Pentaxile korralikku macro objektiivi või teleobjektiivi siis oleks vägagi huvitatud.
Jube raske on Pentaxile lisasi leida juba mõtlesin, et peaks Canoni vastu vahetama aga teen veel viimase pingutuse, eks siis paistab kumb varjant kiiremini töötab, kas mu Pentax leiab ennem uue omaniku või leian mina vajalikud objektiivid :-)
Evelin Avi
5256706
avie@hot.ee
Eemal
http://www.photopoint.ee/toode.php?id=10463
No ma ei tea, kui suured sinu nõudmised on aga selline macro toru on praegu Tallinnas kahes poes saadaval, täpselt öelda ei oska, sest olen maili juba kustutanud aga Ülemiste oli vist üks koht.
Eemal
Elu on näidand, et nõudmised peavad juba alguses suured olema, tuleb lõpp-kokkuvõttes soodsam. Mulle tundub, et selle Sigma juures jääb midagi puudu. Samas, mis mina amatöör ka tean. Olen natuke skeptiline oma Pentaxile päris uute objetiivide ostmisel, kui lõpuks tahan ikkagi kaamerat välja vahetada siis läheb jube kulukaks.
Aga ikkagi on igasugune info ja soovitused teretulnud.
Eemal
Ise kasutan Pentaxi 100mm ning 50-200 objektiive ning julgen soovitada küll. Saadavusega on lood Eestis vist küll hämmastavalt nutused sest ega head asja keegi ära ei müü ning uuenda ka nagu ei pakuta. Samas selle raha eest on kvaliteeti ikka kõvasti, mina olen rahul.
Niiet ilmselt on mõistlik väljamaa suunas vaadata, Eestis on Pentaxi turundus pehmelt üteldes kehvas seisus. Milles on kahju sest häid keresid ja klaase sellel tootjal ikka on...
Eemal