![]() |
Sa ei ole sisse loginud.
Komplektne, karbis, kasutatud ainult ühel korral, põhimõtteliselt uus!
Hind ainult 14 000kr!
Eemal
Enamus on jah, kui on mingi selline obje mida ma pole ise testinud, siis alati proovin järgi. Ma ei lähe muidugi sellega mudasse müttama vaid valin õige koha ja teen mõned testi pildid. Ma usaldan oma teste palju rohkem, kui neti kommentaare, et see ja see on väga hea toru. Eks sealt tulevadki kogemused ja järgmine kord tean mida endale osta...
Nüüdseks on väga vähe selliseid torusid jäänud, mida ma pole proovinud
Eks mul on selline sportlik huvi kõik ära proovida, siis tean millest ma ilma jään...
Eemal
Kas see 24-105 on siis kehva toru, et kohe ära müüd?
Ma käsin kah ühte vaatamas-proovimas. 5D ees oleks päris normaalne obje, aga mitte väga hea. 400D ees olid pildid pehmevõitu.
Kas see on sensorist tingitud?
Eemal
Pole üldsegi kehva, kuna ma olen nii väga 24-70 2.8-ga harjunud ja 2.8 on tähtis siis pole mul mõtet seda toru endale jätta, tahtsin selle lihtsalt ära proovida. 24-105 lai ots oli väga hea, isegi veidi parem kui 24-70, alates kuskilt 35mm pealt läheb 24-70 paremaks. Mina testisin seda 1D Mark II N küljes.
Ma ise olen ka hetkel kahevahel mis endale laia otsa jätta, mulle on viimasel ajal fixid meeldima hakanud
Olar kirjutas:
Kas see 24-105 on siis kehva toru, et kohe ära müüd?
Ma käsin kah ühte vaatamas-proovimas. 5D ees oleks päris normaalne obje, aga mitte väga hea. 400D ees olid pildid pehmevõitu.
Kas see on sensorist tingitud?
Eemal