Sa ei ole sisse loginud.

#1 27-04-2005 00:14:39

tanker
Külaline

Koer.

Täna sai mul selgeks ,et koer ja mobiiltelefon on metsas kõige hullemad asjad.Olen pärnumaalt ja soometsa kandis ämma talu ,just metsa ääres.Mõtlesin kell 1 päeval ,et lähen metsa kolama ja võtsin igaksjuhuks fotoka ka kaasa.Astun üksest välja ja nagu nõiduse väel astub vösast välja priske sokk.Ma olen veel palustki algaja ja ei saand hästi pildi peale .Mõtlesin et hiilin teist radapidi ette ja üritan sealt peale saada.Lähen mööda teed ja äkki tee kõrval kuskil meetrit 4 sokk.Fotokas oli väljas ja hakkasin juba paastikule vajutama ,kui kuramuse ämma peni lendas sokule peale.Siis oli küll tunne et teen kotletti koerast.Pilt oleks saand nagu mustikas,sokk oli seljaga minu poole ja hästi lähedal ,keeras pea minu poole ,kena ümbrus oli ka ,kuram ajab kiruma ,noh aga mis teha proovin uuesti.

 

#2 27-04-2005 14:32:08

käpp
Tigekull
Asukoht: Paide
Registreeritud: 14-11-2004
Postitus: 585
Veebileht

Re: Koer.

Kõige parem metsas üksi jah - aparaat alati laskevalmis.

Eemal

 

#3 27-04-2005 15:17:45

toruonu
Alaline elanik
Asukoht: Tallinn (vahel ka Tartu)
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 1314
Veebileht

Re: Koer.

Oleneb, käin oma koertega suhteliselt tihti rabas jalutamas ning olen ka päris kenasid pilte saanud. Näiteks paar päeva tagasi üles pandud pasknääri pilt on saadud koeraga jalutades. Linnud ennast nii lihtsalt segada ei lase ringi jalutavast koerast ning kui tollel ka piisavalt tegevust on, siis võib vabalt mõni õnnestunud klõps tulla. Kui aga kindel loomapildistuse plaan on, siis tõesti ei tasu kedagi peale fotoka kaasa võtta (no võib-olla ka kaasfotograaf)


http://www.toruonu.eu/

NB! Galerii aadress muutunud, uuendage buukmarke smile Vaatasin, et mul see muutmata jäänud viimased 3-4 aastat big_smile Aga nüüd jälle aktuaalne tongue

Eemal

 

#4 28-04-2005 01:30:24

kaska
Kasutaja
Asukoht: Bern - Tallinn
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 158

Re: Koer.

mnjah ka minu koerelukas on ikka päris mitmeid loomi minema ajand. Kodus vaatan küll, et jääb kolju maha aga näed hiilib järgi ja ilmub tavaliselt just siis välja kui teda kõige vähem vaja on.

See-eest oli ka ükskord naljakas juhtum, kui ma kobrast pildistasin. Oli teine päris kalda juures. Aga kuna selline kõrgem kallas oli siis otse kaldalt teda ilmselt näha ei olnud. Niisiis mina natuke eemalt nägin igatähes kõike. Jalutab siis koer mööda jõe kallast minupoole kui äkki kobras ehmatab teda nähes ja  teeb sabaga valju hoiatuslaksu. Selle peale koer ehmatas nii ära, et oli väga kiirelt kodus sa mõnda aega enam ei tulnud minuga jõeäärde kaasa:))

Aga nagu eelpool öeldud üleliigsed ja mittevajalikud müraallikad tasuks ikka jah alati koju jätta.

Eemal

 

#5 12-05-2005 02:45:08

mercar
Kasutaja
Asukoht: Tartu
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 244

Re: Koer.

Minu koer märkab vist vaid kasse ja koeri... Kuid oma nuhkimine ja krõbistamisega võib loomi hirmutada küll...
Igatahes maja kõrval jalutava kure pika ja peenikese jala nuusutas üle ja tahtis jalga tõsta tongue Kurg seisis hoolsalt paigal... aga kui aru sai mis koeral plaanis plagistas etteheitvalt nokka.
Hiljem pole see kurg teda nii ligi lasnud... arusaadav, ju solvus big_smile

Eemal

 

Foorumi jalus

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB