Sa ei ole sisse loginud.
Paraku ei saa tulla...ilmnesid probleemid tööl ja seega pean laupäeval seal olema.
Eemal
Ei ole tulija .
Eemal
Teeksin siis kiirelt väikese statistika ka. Lugesin kokku tulijad, kes on ennast siin kirja pannud ning pole veel teatanud, et ei tule.
Nimed siis järgmised:
aavo13, aili, andu ja Tanel, arts12, BoFa, draa, dvr, Elen ja Lember, elor, harri, ivar_a ja sõltlane, JaneK, janograf, Karl A, kasekas, kaups, karin, Kolumats, Kolumats ja puidu importija, mari, Mariann, MarkoH ja sõber, marksu+1, MeelisK koos isaga, melbert, Monte, Musikäpp, Mõmm, Pets, pripsu, sanglepp, zutnop, T*m ja Siki, tiina ja kaarel, Toomas_T.
kokku siis 43 usinat puu istutajat. See teeb niipalju, kui ala 50 taime näkku.
Eemal
... kahjuks selgus, et ei õnnestu tulla
Eemal
tiina ja Kaarel ei tule - tiinal silm tugevas põletikus ja näeb jube välja ja Kaarlil käsi kipsis. toredat kokkusaamist teile kõigile!
Eemal
41 tulijat
Sain eile ühe pereliikme võrra rikkamaks - tõin koju kassipoja, kellest omanikud vabaneda tahtsid, aga et üks kass mul juba on, siis hetkel olen rahuvalves.. Eile oli seis selline, et minu kass passis päev otsa kapi otsas ning keeldus kategooriliselt alla tulemast ning jõllitas punnis silmadega pisikese ringilällamist. Öö möödus raskelt, hommikune pilt on selline, et kui Bibi kapi otsast alla tuleb, on väike veel nimeta nuhtlus tal kõigi küünte ja hammastega seljas. Aru ma ei saa, aga suurem kass hoiab pisikest nagu pilpa peal ning lükkab ainult käpaga eemale. Üks tou paneks asjad paika Aga ju siis kassidel miski parem poliitika kui inimestel viimasel ajal.
Loodan, et suve lõpus veel mingit kohtumist tuleb, seniks saage tuttavaks: http://mariann.planet.ee/kassid/ Kahel esimesel pildil uustulnukas, kellele võite nime pakkuda, viimastel mina ja Bibi.
Eemal
Ähh, mis jama see siis nüüd oli? Ma omaarust kirjutasin, et kahjuks pidin puugivaktsiini tegema minema, kuid siia see postitus ei jõudnud. Igastahes ma kahjuks ei saanud tulla, kuid raudselt, kindlalt tulen suvel kokkutulekule. Kindel ettetulija juba.
Eemal
Loodan, et oli tore kokkutulek Mina pean tunnistama, et ka võistlus läks hästi Õnnestus teiseks tulla Aga jah traditsioonide kohaselt augusti üritusel olen seni kohal olnud...
Eemal
visake siis kohapeal tehtud kuvasid ka üles..
Eemal
Mariann, mu ühel sõbral on kaks kassi...ühe nimi on Kass 1 ja teise nimi Kass 2
Ja kui mõlemat vaja kutsuda, siis hüüab: "Kassid"
Lihtne ja loogiline lahendus ;D
Eemal
Täname Leilit meid soojalt vastu võtmast ja kostitamast, samuti kõiki osavõtjaid tulemast. Ilm soosis igati meie üritust, metsavahel oli veidi liigutades suisa palav, loodan, et kõigil kulges nii üritus kui tagasitee samuti hästi. Usun, et võime lugeda kevadise kokkutuleku igati kordaläinuks ja kuna Leili pakkus meile võimalust ka järgmisel aastal tulla, siis loodame veelgi seal suurepärases ja ilusas kohas kokku saada.
Eemal
Minu poolt ka tänud Leilile sooja vastuvõtu eest, koht on tõesti väga kaunis ja tore, et on selliseid loodust armastavaid inimesi, kes oma maad nii hästi korras hoiavad. Hea, kui sain oma tagasihoidliku panuse anda ja olen ka edaspidi rõõmuga nõus seda tegema
Eemal
Minagi tänan Leilit omaltpoolt. Leili maadel olles oli näha, et ta on teinud läbi aegade metsategemist väga südamlikult ja hoolsalt. Inimesed kes kohale jõudsid tulla olid mõnusad ja sõbralikud. Looduspilt.ee kokkutulekud on head ka sellesmõttes, et selles seltskonnas ei teki kunagi masendustunnet. Loodan, et puutaimed mida istutasime mulda lähevad kenasti kasvama. Igatahes oli see kokkutulek väga tore. Minutehtud pildid kokkutulekust asuvad siin
Eemal
Eemal
Äitäh Leilile kõige eest ja teistele, kes kohale jaksasid tulla. Väga vahva oli teiega seda päeva ja õhtut veeta. Vabandan, et ööseks ei saanud jääda, kuigi alguses oli plaanis.
Eemal
No ei saa minagi ilma traditsiooniliste tänusõnadeta Leili aadressil aga ta on ka need kuhjaga ära teeninud. Väga mõnus ja hariv üritus oli ja kui vähegi võimalik siis olen ka järgmisel korral kohal.
Eemal
Ka minu poolt suured tänud selle toreda päeva eest.
Ka üks pilt seda meenutamas http://www.montefoto.com/?pid=67
Eemal
Eemal