Sa ei ole sisse loginud.
LOODUSPILDI KEVADINE KOKKUTULEK 2007
Leili Mihkelsoni maadel, eesmärgiga panna mulda 2000 puutaime.
Süüa saab kohapeal. Hommikukohvi ja lõunasööki. Seepärast palun kõigil osalejatel siin ilusti registreeruda, sest siis saab suutäite vajaduse välja arvutada. Joogipoolis peaks omalt poolt kaasas olema.
Pärnumaal Vändra vallas Luuri ja Kobra küla piiril Massu jõe ääres 5.mail 2007 kogunemisega kell 10.00.
Õige teeotsa leidmiseks liikuda Pärnu-Paide-Rakvere maanteel kuni teeristini, kus on viidad kolmes suunas ja kus asub RMK Vändra metskonna uus kontorihoone. Viitadel kirjad:
Vändra 2, Pärnu 48, Rakvere 131, Paide 47.
Sellelt ristmikult (RMK Vändra metskonna vastas) suunduge kitsale kruusatatud kurvilisele külavaheteele, kuhu suunas viita ei ole. Sihtkohani jääb sõita 5 km.
2 km pärast hargneb tee kaheks, sõitke vasakpoolsemat haru pidi. 300 m pärast ületate piireteta silla üle Massu jõe. Edasi 200 m pärast jälle tee hargnemine, hoidke paremale. Veel 900 m ja rohkem sõidetud teeots pöördub paremale. Edasi on sirge põldude ja metsatukkade vaheline tee 1,6 km, vahepeal väike eramaad tähistav sildike. Jõeni jõudes lõpeb tee ja oletegi kohal.
Autod tuleb mahutada tee äärde või vasakule viljapõllu ja jõe vahelisele rohumaale (kui on kuiv aeg). Paremale jääb kitsas sild, mis autosid ei kanna. Laagriplats – vana taluõu – ongi silla taga jõe ääres.
Hiljem teeme lõket ja ajame niisama loodusjuttu. Kes soovib, võib ööseks jääda.
Kaart siin:
http://www.priimus.ee/looduspilt/kokkutulek_regio.pdf
Eemal
kossa
Eemal
Eemal
vissast järgmine
Eemal
sessa ja kassa (kaups, karin)
Eemal
paneks ennast üheksandaks
Eemal
Eemal
nagu delfi ;-).
ok. üssatossa.
Eemal
ma parem edasi seda rivi ei arenda..Ütlen vaid niipalju, et Nyy ja Susa tulevad ka
Eemal
Eemal
Suurendan loendurit kahe võrra- T*m ja Siki.
Eemal
Püüan see aasta olla siis kah võimaluste piires tulija.. ehk järjestuses "sussa-vussa"
Eemal
Kui Tartu poolt minejail kellelgi autos ruumi liialt on ning minu ühes saab võtta, siis näitan oma näo ka ära. Siia või meili peale saab märku anda.
Eemal
oleks ka tulija kui oleks tranporti
Eemal
Eemal
Ma arvan, et Tallinna poolt minekul võimalik ka peale võtta... ise tõenäoliselt varavalges teele ja õhtul hiljem tagasi.
Eemal
Kui kooli eksamitele ei aeta, siis oleks kah tulija ja võiks Tallinna inimesi ( või neid, kes teel peale jäävad ) kaasa haarata.
Eemal