Sa ei ole sisse loginud.
http://www.hot.ee/urmasojamae/kes_600_1.jpg
Pilt tehtud eile Lihula lähedal
Eemal
Eemal
Eemal
Pole kahtlustki
Eemal
nurmkanad,raudselt.
põldpüü (nurmkana) täiesti kindel.
Pilt on tehtud kindlasti tee ääres ja tavaliselt olen neid linde ka ise tee ääres või siis tee peal näinud. Võibolla oskab keegi öelda, mida nad just tee pealt otsivad.
Eemal
Ma arvan, et ei ole enam vaja öelda, kes on pildil
Eemal
noh, õhtu on veel poisike - ma arvan, et tänase jooksul jõuab veel vähemalt 5 meest siin kinnitada, et tegemist on TÕESTI nurmkanaga.
Eemal
rabapistrik10 kirjutas:
nurmkanad,raudselt.
Sina viitsiks iga päev kaelani lumes kõmpida?
Eemal
tom kirjutas:
noh, õhtu on veel poisike - ma arvan, et tänase jooksul jõuab veel vähemalt 5 meest siin kinnitada, et tegemist on TÕESTI nurmkanaga.
Vabandust, ma üritasin seda kirjutada Montele...
Eemal
Montele ---) Sina viitsiksid iga päev kaelani lumes kõmpida?
Eemal
1.Talvel on lootust teelt miskit söögipoolist leida, seda eriri maal kus veetakse veel mõnelpool loomasöötasid .
Suvel saab teepealt kruusakive pugusse mis kanalistele seedimiseks 2.hädavajalik.
3.Nurmkana liigub rohkem joostes kui lennates, eks talvel ole teepeal ka lihtsam liikuda.
Ise söötsin eelmine talv 20 pealist karja oma õues, muideks on ka nurmkana kuke hääl üks sügisöö huvitavamaid loodushääli, meenutab nagu mingit eksootilist lindu.
Eemal
Hmm. Nr kaks oli õiges kohas kommi kirjutades, ei tea miks laused segi paiskusid.
Eemal
poolveeline kirjutas:
Ise söötsin eelmine talv 20 pealist karja oma õues, muideks on ka nurmkana kuke hääl üks sügisöö huvitavamaid loodushääli, meenutab nagu mingit eksootilist lindu.
Kas nurmkana hääl on nagu ülipikk kiljatus vms. Igastahes mingil öösel oli, et mingi lind huikus ikka isuga, hääl oli huvitav, aga veidi ebameeldiv. Leidsid sealt hõikumispaigast mõni päev hiljem ka munad, kuigi ma ei tea kas need kuuluvad huikunud linnule:
[img]C:\Documents and Settings\kasutaja\Desktop\S.a.n.d.e.r/Jaanipäev 020.jpg[/img]
Eemal
Sander.H kirjutas:
poolveeline kirjutas:
Ise söötsin eelmine talv 20 pealist karja oma õues, muideks on ka nurmkana kuke hääl üks sügisöö huvitavamaid loodushääli, meenutab nagu mingit eksootilist lindu.Kas nurmkana hääl on nagu ülipikk kiljatus vms. Igastahes mingil öösel oli, et mingi lind huikus ikka isuga, hääl oli huvitav, aga veidi ebameeldiv. Leidsid sealt hõikumispaigast mõni päev hiljem ka munad, kuigi ma ei tea kas need kuuluvad huikunud linnule:
C:\Documents and Settings\kasutaja\Desk … ev 020.jpg
Nüüd sai küll kehvasti...
Eemal
sander kurat, loe veidi manuali või tegutse rahulikumalt natukene, ära risusta seda foorumit oma läbuga palun!
Eemal
jamh, ja päikselistel ilmadel on asfaltteed vist ka soojemad, just õhtuks kui päike enam ei soojenda, siis teed jahtuvad vaiksemalt ja loomad/linnud tulevad jalgu soendama. Loodan, et väga mööda ei pannud aga matsalus teedel, kus liiklus pole nii suur, olen küll täheldanud, et kõik ööd on sealsed teed kõikvõimalikke kährikuid, rebased ja linde täis.
Eemal
http://www.hot.ee/sander888/Jaanip%e4ev%20020.jpg
Siin ta nüüd on, ehk keegi teab kelle munad on?
Eemal
imelik, et sellise laialt levinud linnuga hätta jäätakse. Ma muidugi ei ole õige inimene kommenteerima, sest linnas veedetud lapsepõlve puhul tõesti võibolla ei osata arvata, kes need sellised olla võimad. Vabandan otsekohesuse pärast.
Eemal
Kelle munad võiks olla siiski, ma ei tahaks uut teemat teha selle jaoks...http://www.hot.ee/sander888/Jaanip%e4ev%20020.jpg
Eemal