Sa ei ole sisse loginud.
D80 juba Eestis! Uskumatu, et Fotoluks suutis Nikoni värskeima üllitise juba kohale vóluda. D200-ga läks ikka hullult aega ja hitobje 18-200 on siiani megadefitsiit kóikjal maailmas. Aga noh, need , mis tulid on juba otsas ja need, mis kohe tulevad on ka juba otsas
Eemal
Kas keegi juba proovinud-näppinud ka on...?
Eemal
Tiba olen mänginud:) Esmamulje on küll 5+. Kuigi D50-ga pea samas móódus istub kätte siiski vähe teisiti. 50 tundus mugavam. Vajab ilmselt harjumist. Korpuse plastik tundub kah sama odav nagu 350-el aga see on tähtsusetu detail. Siinkohal vórdlused D50-ega lóppevad:) Sisu osas lähed D200-ga rebimiseks aga selle kohapealt ei oska ma esialgu veel suurt midagi öelda. Kui esimesed makrod tehtud siis targem. Vóiks siia muidugi móned näidispildid üles panna...aga ei oska:)
Eemal
alari, ma oletan hetkel et sa ei mõeld seda irooniana. Kui tahad siia pilte panna, siis lükkad pildi üles kuhugi veebi ning siis siin lingid õigesti. Ehk siis [ img ] pildi url [ /img ] kus eemalda tühikud kandilistest sulgudest.
Eemal
img, url, abs, sms, [{'\$, jne:) Just, just toruonu, sellest ma just räägingi. Ilma irooniata. Lähen präegast magama- vaatab sügisepoole:)
Eemal
Vaatasin neid pilte práegast ja mótlesin, et mis neist ikka üles panna. Mida naad ikka náitavad, kóik on ju objes kinni;)
Eemal
Eemal
alari kirjutas:
Kui selle korra pihku võtad, ei siis enam käest ära anda taha
Mul tekkis sarnane tunne D200-ga. Olude sunnil (suures osas rahanappuse tõttu) olin sunnitud selle siiski peale pikka võitlust poodnikule tagasi loovutama...
Eemal
Eemal
alari kirjutas:
Ses suhtes(hinna ma mótlen) on D80 ikka tublisti toredam
Lugesin dpreview-s oleva arvustuse läbi...ja jällegi pole Nikoni insenerid suutnud aru saada ISO näidiku vajadusest. Kas on siis nii raske. Siiani suurim puudus mis mind D70 juures kimbutab...
Eemal