Sa ei ole sisse loginud.

#26 03-10-2008 00:45:15

Bleach
Kasutaja
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 245
Veebileht

Re: Toruonu koodi paigaldus

need kirjutamisõigused kombes aga kas safe mode hakkab midagi segama ka?

Eemal

 

#27 03-10-2008 00:47:48

Ahto
Kasutaja
Asukoht: Tallinn
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 45

Re: Toruonu koodi paigaldus

Pakun, et kuskil "read me"s on kirjas, mida reduced functionality all mõeldakse. Eks sa nüüd kohe peaksid nägema vast. Galerii peaks nüüd ju töötama. Või?

Eemal

 

#28 03-10-2008 00:52:06

Bleach
Kasutaja
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 245
Veebileht

Re: Toruonu koodi paigaldus

annab tunda küll:P, pilte ntx ei näe big_smile

Eemal

 

#29 03-10-2008 00:58:20

Ahto
Kasutaja
Asukoht: Tallinn
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 45

Re: Toruonu koodi paigaldus

No vaatasin siis ise juhendist. On kirjas, et "1.0.8 and above should now be compatible with PHP safe mode". Eeldan et sul on 1.2.1 ja seega ei tohiks probleemi olla. Kirjeldatud on küll ühte probleemi ja paistab, et admini liidese kaudu ei saa teha uut kausta ja sinna kohe ka pilte laadida. Lahendus on see, et teed käsitsi uue kausta ja laadid sinna.

Eemal

 

#30 03-10-2008 01:04:23

Bleach
Kasutaja
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 245
Veebileht

Re: Toruonu koodi paigaldus

ok teen proovi

igastahes tänud sulle smile

Eemal

 

#31 08-10-2008 01:01:42

Mikk Mihkel Vaabel
Kasutaja
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 141

Re: Toruonu koodi paigaldus

Tere, tere.
Minul on jama tõsine.
Nimelt ma ei mäletanud oma parooli millega adminisse logida, ja nüüd kui ma nö. resettisin selle ära ehk, ma kustutasin selle tabeli ära ja panin uuesti koodiga:

CREATE TABLE conf (
  title_eng varchar(255) default NULL,
  title_est varchar(255) default NULL,
  width int(4) default NULL,
  usr varchar(20) default NULL,
  pass varchar(255) default NULL
) TYPE=MyISAM;

INSERT INTO conf VALUES ('Gallery','Galerii',600,'admin','43e9a4ab75570f5b');

Nii, ja isegi 2 aastat mysqliga tegelenud sõber ei suuda asjast aru saada.
Nimelt, ükskõik millise parooli sa sinna kodeeritult paned, (md5 hash) ikkagi on nii et sisse ei saa logida.
Nimelt, ei suuda mina enam sisse logida, äkki saaksite aidata:)

Eemal

 

#32 08-10-2008 01:08:16

Urmet Pilt
Kasutaja
Asukoht: Lähte
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 398
Veebileht

Re: Toruonu koodi paigaldus

Kas sul on seal rohkem, kui üks SQL kasutaja ja/või kas tabeleid on ka rohkem kui üks? Olen uuenduskuuri tehes täheldanud sama probleemi, kui tegin teise tabeli ja lisasin olemasoleva kasutaja.


Vaata tänaseid pilte 12KUUD kodukal - http://12kuud.net

Eemal

 

#33 08-10-2008 01:38:17

Mikk Mihkel Vaabel
Kasutaja
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 141

Re: Toruonu koodi paigaldus

oot, kasutajaid on küll rohkem, aga tabeleid on rohkem teises databaasis.
ma üritasin asja lahendada nii, et kustutasin vana conf tabeli ära ja siis lisasin uue, aga ikka ei midagi
.

Eemal

 

#34 08-10-2008 02:04:36

Urmet Pilt
Kasutaja
Asukoht: Lähte
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 398
Veebileht

Re: Toruonu koodi paigaldus

Raske on aru saada, et palju tabeleid ja kuidas kasutajad seotud aga minu soovitus oleks proovida igal tabelil ka oma kasutaja ja ära siis api faili unusta ära muuta.


Vaata tänaseid pilte 12KUUD kodukal - http://12kuud.net

Eemal

 

#35 08-10-2008 02:12:41

toruonu
Alaline elanik
Asukoht: Tallinn (vahel ka Tartu)
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 1314
Veebileht

Re: Toruonu koodi paigaldus

hmm.. kuidas sa sinna paroole paned? Mina poleks seda conf tabelit üldse ära kustutanudki, aga noh vahet pole.

UPDATE conf SET pass=password('paroolmidatahad')

ja peaks töötama.


http://www.toruonu.eu/

NB! Galerii aadress muutunud, uuendage buukmarke smile Vaatasin, et mul see muutmata jäänud viimased 3-4 aastat big_smile Aga nüüd jälle aktuaalne tongue

Eemal

 

#36 08-10-2008 18:47:29

Mikk Mihkel Vaabel
Kasutaja
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 141

Re: Toruonu koodi paigaldus

Tänud toru:)
sorri et tüütasin:)

Eemal

 

#37 24-10-2008 17:34:02

Tungalpähkel
Kasutaja
Asukoht: Laulasmaa - Suure-Jaani
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 91
Veebileht

Re: Toruonu koodi paigaldus

Kas leidub veel mõni tore inimene, kes viitsiks aidata mul toruonu koodiga mässata? smile

viv.ainsalu@mail.ee

Eemal

 

#38 31-01-2009 15:22:39

RaidoR
Kasutaja
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 25

Re: Toruonu koodi paigaldus

Üks küsimus, et kuidas muuta vaikimisi keel eesti keeleks. Mul praegu on nii, et praegu on lehele minnes Inglise keel.

Eemal

 

#39 31-01-2009 16:32:33

Jaak Põder
Tigekull
Asukoht: Tallinn
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 1729
Veebileht

Re: Toruonu koodi paigaldus

RaidoR kirjutas:

Üks küsimus, et kuidas muuta vaikimisi keel eesti keeleks. Mul praegu on nii, et praegu on lehele minnes Inglise keel.

asendad index.php-s 6-dal real -->

if (!$lang) { $lang="eng"; $_SESSION['lng']=$lang; }

--> boldilt kirjutatud osa sõnaga est

Eemal

 

#40 31-01-2009 17:00:24

RaidoR
Kasutaja
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 25

Re: Toruonu koodi paigaldus

Töötab. Eht!

Eemal

 

#41 31-01-2009 21:05:39

RaidoR
Kasutaja
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 25

Re: Toruonu koodi paigaldus

Üks küsimus veel, et kuidas lisada piltidele raam. Thumbnail-is on raam olemas, aga suurelt pole. Tänud

Eemal

 

#42 11-03-2009 02:01:25

Aivar Sokk
Kasutaja
Asukoht: Tartu
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 274
Veebileht

Re: Toruonu koodi paigaldus

Jätkaks teemat ja küsiks kes kasutavad elkdata "virtuaalserveri"majutust?
Kas torunu/draa koodile on vaja MySQL-i või mitte?
Küsin sellepärast,et kas valida pakett BAAS (kus seda võimalust pole) või STANDARD kus on see võimalus.

Koodi enda (toruonu/draa) kohta on veel selline küsimus kas on võimalik ka pilte fullscreenina kuvada.Pole seda teistel näinud kes kasutavad antud koodi?

Ette tänades!

Eemal

 

#43 11-03-2009 02:25:09

Urmet Pilt
Kasutaja
Asukoht: Lähte
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 398
Veebileht

Re: Toruonu koodi paigaldus

MySQL on vajalik.

Fullscreen kuidagi kindlasti on võimalik ma arvan aga iseasi kas mõistlik wink


Vaata tänaseid pilte 12KUUD kodukal - http://12kuud.net

Eemal

 

#44 11-03-2009 11:47:18

Valmar Voolaid
Foorumi Guru
Asukoht: Saaremaa
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 753
Veebileht

Re: Toruonu koodi paigaldus

Ma ei tea kas fullscreen(mida täpselt selle all mõelda) oli võimalik aga kood mille ma sain toruonu käest seal oli küll popup variant olemas, et vajutasid pildile siis tuli pilt eraldi aknas lahti.

Eemal

 

#45 12-03-2009 01:13:16

Aivar Sokk
Kasutaja
Asukoht: Tartu
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 274
Veebileht

Re: Toruonu koodi paigaldus

Vot seda ma mõtlesingi.Nii nagu mul praegu Gallery 2-ga saab valida pildil "fullscreen"

Kiusan veel asjatundjaid:)

Siit järgmine küsimus toruonu koodi kohta:
Et kui ma tahan pilte kuvada kahes mõõdus.Standard ntx 800x ja siis fullscreen ntx 1280x.Kas peab siis kaks eraldi mõõdus pilti üles laadima või piisab ainult suuremast ja galerii ise genereerib väiksema(800x)?

Eemal

 

#46 12-03-2009 01:17:47

Bleach
Kasutaja
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 245
Veebileht

Re: Toruonu koodi paigaldus

küsin muuseas sekka, et kus keegi hostib oma kodukat?
Ise Beeserverist, üks tammsaare kuus ei tapa üldse ja .net lõpp 150 aastas, suht olematu ja mugav summa!

Eemal

 

#47 12-03-2009 11:17:06

Mikk Mihkel Vaabel
Kasutaja
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 141

Re: Toruonu koodi paigaldus

Ma hostin netpointis, 60.- kuu.

Eemal

 

#48 12-03-2009 13:05:25

Marti Zupping
Kasutaja
Asukoht: Tallinn
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 229
Veebileht

Re: Toruonu koodi paigaldus

Võtsin sama, netpoint 59.- kuu

Eemal

 

#49 12-03-2009 13:49:28

Taimo Jõõts
Kasutaja
Asukoht: Harjumaa
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 126
Veebileht

Re: Toruonu koodi paigaldus

Tantum. 6 kuu majutuse eest sain arve 174 EEK.


Matkajutud ja loodusfotod -> http://www.taimo.eu //
Kelgukoerad -> http://www.nordicpassion.com

Eemal

 

#50 22-07-2009 14:44:47

Helliknokk
Uus kasutaja
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 8

Re: Toruonu koodi paigaldus

terv häkkarid ja muud looduspiltnikud:)

Ma ostsin ruumi väheke elkdatas, ja olen mässanud sellega paar päeva, aru ei saa mõhkugi, siit selgus, et koodi laadimiseks peab olema sql, mis on muidugi tore sest selle peab kui juurde ostma, niiet kokkuvõttes ei tule odav lõbu seal kodukat pidada. Toruonult ei ole veel julenud koodi küsida, mõtlesin et selgitan endale veel väheke asja.
Küsimus on tegelikult teismoodi, kas keegi kasutab Adobe lightroomi? Leidsin, et seal võimalik kuidagi otse ka pärast piltide töötlemist, üles laadida kodukale pilte, et siis kuidas see põhimõtteliselt käib, kas keegi teab? Seal flash ja html-i versioonid. Asi paistab küll suht lihtne aga veel ei saa aru.

Eemal

 

Foorumi jalus

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB