Sa ei ole sisse loginud.
Üleskutse siis selline, et igale pildile saaks kommentaar/hinne. Ise olen aegamööda ikka üllatuspilte klikkinud ja sealt päris häid üllatusi saanud, millele pole oma arvamust andnud kas siis kommina või hindena. Ja neid pilte pole mitte vähe
Usun, et see tõstaks ka kommimis aktiivsust.
Vot, selline mõte siis.
Eemal
Eemal
Minu tehnika on olnud tavaliselt, et võtan ette nädala pildid ja vaatan/kommenteerin neid, mis veel hindamata. Alustades vanematest. Pole ka paha meetod. Isegi eelmisest veidi efektiivsem
Eemal
Kuidagi külmalt võetakse seda üleskutset. Samas saan ma ka aru, et inimestel on vabal ajal sada muud paremat asja teha kui siin pilte klikkida ning on jäädud ikka sama rütmi juurde.
Eemal
Kui oleks nupp "vaata uusimaid kommentaarideta pilt" siis see kuluks küll ära, niisama on natuke keeruline kommideta pilte leida. Või on mul midagi kahe silma vahele jäänud?
Eemal
Võtad suvalise teema (vee-elu, taimeriik jms). Valid rippmenüüst sorteerimiskriteeriumiks kommimisjärjestus 0...9 ja voila.
Ega vaid uued pildid vajakommentaare. Iga kommentaarita pilt võiks ju kunagi kommentaari saada.
Eemal
Minu mõte oli siiski selline, et klikid üllatuspilti või ükskõik millist suvalist pilti ja siis vaatad sealt kas oled juba hinnanud/komminud või mitte. Põhimõte oli, et iga pilt saaks igalt autorilt tähelepanu osaliseks kas siis kommi või hinde näol.
Eemal